Pomocy !!!! Adresy ....

• 2 Odpowiedzi
  • 500 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Pomocy !!!! Adresy ....
« dnia: Sierpień 17, 2004, 12:19:16 »
Witam i mam koszmarny problem ...
Zmienilem komputer i pobralem program ze strony Palm.com nowy program Palm DeskTop. Chcialem zsynchronizowac Pamma do Komputera. Wywalil mi problem z ustawieniem uzytkownika i jedyne co moglem (chyba) zrobic to synchronizacja z przycisku z podstawki Palma TT2. Wiec z rozpedu tak uczynilem : Stracilem cala ksiazke adresowa !!!! Czy jest szcznsa na odzyskanie ???

Prosze o pomoc ... rade , ale nie wstylu : trzeba bylo zrobic beckup. Juz po fakcie ...
MichalP

*

Offline miklo

• **
  • 116
  • Sprzęt: BB9810
Pomocy !!!! Adresy ....
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 17, 2004, 13:20:56 »
W PalmDesktop nie ma żadnych kontaktów? Jak masz ustawione opcje synchronizacji? Czy PalmDesktop zawsze nadpisuje?

Przed synchronizacją powinien zrobić Ci autobackup. Poszukaj w katalogu PalmDesktop.
Psion Siena 1mb -> DOT 320 -> SEP800 -> Palm Tungsten T3 -> HP Ipaq 4150 -> Nokia 770 -> Nokia E50 -> Nokia E71 -> BB9700 -> BB9810 & BB9900

Pomocy !!!! Adresy ....
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 17, 2004, 14:27:07 »
Kurcze mam ustawiona na synchronizacje nie na nadpisywanie. Przypierwszej synchronizacji nie mialem mozliwosci ustawienia nadpisywania z Palma na PC 9bark uzytkowniaka w (PalmDesktop) ...
Katalog Beckup zawiera pliki z Palma , ale pliki z Address w nazwie zawierja tylko 1KB ...

:(

PS. Polecialo mi wszystko ... :..-