Hej! polecam przejrzec dzial hardware na palmpage.pl - znajdziesz tam sporo uzytecznych rzeczy dot konkretnych palmow (wiekszosc z ogolu oferowanych, a wszystkie ktore sa oferowane w Polsce).
Allegro: ja rownierz nie wzialbym udzialu w tej aukcji, a to z kilku powodow: sprzedajacy nie napisal nic o stanie baterii (chyba najbardziej newralgiczna czesc w tego rodzaju sprzecie), nic nie wspomniano o historii urzadzenia (czy cos sie wczesniej psulo, czy odwiedzal serwis, czy stosowal folie ochronne).. Caly opis jest raczej ogolny i tak naprawde nic nie mowiacy.
Sam jestem zwolennikiem kupowania rzeczy nowych -sa zawsze sporo drozsze, ale za to otrzymujesz: gwarancje, spokoj ducha (ze nic sie nie zepsuje), satysfakcje (ze kupiles fajna zabawke), czesto tez pomoc w postaci hotline.. wymieniac mozna dlugo. W kazdym razie wydaje mi sie ze warto dluzej odkladac kaske ale kupic cos pewnego.. Pozatym nie musisz odrazu kupowac T|T, mozesz zaczac od "Enterance level" - czyli np Sony CLie SL-10 lub Palm Vx, zawsze pozostaje jeszcze Palm Zire.