Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
PETYCJA DO STOWAWAY O PL DRIVER DO KLAWIATURY IR
PDAclub.pl - Forum użytkowników technologii mobilnych
Pozostałe platformy
Perły z lamusa
Palm OS
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
6 Odpowiedzi
820 Wyświetleń
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
mion
211
«
dnia:
Sierpień 06, 2005, 12:42:47 »
http://www.thinkoutside.com/forums/toast.asp?sub=show&action=posts&fid=6&tid=1549
właśnie zamieściłem im na forum prośbę o pl layout do palmosa i windozy mobile.
wcześniej przejrzałem ich forum - po trzech wpisach zrobili driver dla Włochów, więc im więcej wpisów tym lepiej.
na najnowszym driverze Stowaway'a plik layoutu zrobiony przez Cezex'a (dzięki) niestety nie działa.
proszę zatem - wpisujcie się do wątku na stronie thinkoutside, nawet jak nie macie klawiatury. bo w końcu zmądrzeją i zrobią nam polski layout.
pozdrawiam
mion
Moi (Adam Kubicki)
6498
«
Odpowiedź #1 dnia:
Sierpień 07, 2005, 21:41:05 »
Ja już się wpisałem.
Walczmy o swoje...
mion
211
«
Odpowiedź #2 dnia:
Sierpień 07, 2005, 21:56:39 »
uprzejmie i oficjalnie proszę ADMINÓW o rozważenie możliwości umieszczenia odnośnika do niniejszego wątku na głównej stronie pdaclub.pl
już są 4 wpisy, i to jest moim zdaniem coś czego przeoczyć nie można.
LIPICO - nie mogę się niestety z Tobą zgodzić że nic to nie da. jeśli będziemy naciskać - a leży to w naszym interesie jako użytkowników i konsumentów - to w końcu wywalczymy polski layout.
przecież producent nie może permanentnie "olewać" naszych nacisków. więc im bardziej zmasowany będzie "atak" - tym szybciej będą namacalne rezultaty.
adameno
69
«
Odpowiedź #3 dnia:
Sierpień 07, 2005, 23:04:20 »
Witam wszystkich, ja również poruszałem jakiś czas temu problem polskiego layout’u w nowym sterowniku Stowaway dla WM 2003 SE (nakładka Adama Kunki przestała być w nim rozpoznawana), jednak wówczas bez większych konkluzji… Z tym większą chęcią dopisałem się właśnie do petycji… pozdrawiam wszystkich, RS.
kanczug
19211
«
Odpowiedź #4 dnia:
Sierpień 07, 2005, 23:26:10 »
Bedzie odnosnik... luzik. Daj pozyc troche
W weekend robie sobie wolne od newsow... bo mam inne sprawy na glowie.
mion
211
«
Odpowiedź #5 dnia:
Sierpień 08, 2005, 08:38:47 »
Jakubie, jesteś moim prywatnym guru. THX!!!
klechu
813
«
Odpowiedź #6 dnia:
Sierpień 08, 2005, 19:17:41 »
Ja niestety widze tylko "Please wait, loading edit control..." na stronie stowawaya ale sproboje jeszcze wieczorkiem. Na marginesie jestem zdecydowanym przeciwnikiem urzycia prawej spacji do wprowadzania polskich znakow zamiast zielonego Fn - moze dlatego ze wciskam spacje prawym kciukiem zwykle i urzywam nakladki do zielonego Fn
.
Mozecie takze stworzyc nowy watek na pdaclubie gdzie bedzie mozna wpisywac in english swoje dodatki do petycji i wrzucic link na forum stowawaya - wielu ludzi nie lubi zakladac dodatkowych kont (w tym ja). Nie beda to moze glosy tak widoczne jak te na forum stowaway ale zawsze kilka wiecej.
--
Pozdrowienia,
Klechu
Udalo sie - jak sie okazalo powodem problemow byla zla identyfikacja przegladarki
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »