Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
PDAclub.pl - Forum użytkowników technologii mobilnych
Pozostałe platformy
Perły z lamusa
Palm OS
Pdf na T3
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
Pdf na T3
7 Odpowiedzi
760 Wyświetleń
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
ryach
40
Pdf na T3
«
dnia:
Maj 07, 2005, 10:23:23 »
mam takie pytanko potrzebowałbym jakiś dobry otwieracz do plików Pdf na palmtopie niestety word togo niezbyt sobie z nimi radzi. często nie konwertuje polskich czcionek, i obrazków.
Soovek
Pdf na T3
«
Odpowiedź #1 dnia:
Maj 07, 2005, 11:22:50 »
Dobry otwieracz pdf'ów powiadasz
Proszę, tu jest wszystko opisane:
http://ebook.pl/
wejdz w dział programy.
Pozdrawiam
Kusiu
3968
«
Odpowiedź #2 dnia:
Maj 07, 2005, 11:30:05 »
RepliGo -
http://www.cerience.com/
Więcej o tym programie dowiesz się wpisując "RepliGo" w wyszukiwarce.
ryach
40
Pdf na T3
«
Odpowiedź #3 dnia:
Maj 07, 2005, 13:24:23 »
Nie wiem czy robię coś źle, ale zainstalowałem repligo tylko że nie chce on otwierać pdf, tylko nie wiem jak za jego pomocą coś wrzucić na palma hmm, nie jestem pewny czy on czyta w ogóle pdfy
Kusiu
3968
«
Odpowiedź #4 dnia:
Maj 07, 2005, 14:06:16 »
RepliGo instaluje się w systemie jako wirtualna drukarka, możesz konwertować wszystko to co możesz "wydrukować".
ryach
40
Pdf na T3
«
Odpowiedź #5 dnia:
Maj 07, 2005, 14:22:40 »
rozumiem źle się wypowiedziałem po prostu nie wim jak potem pliki te zainstalować na palmie próbowałem skożystać z install w palm desktop ale zgadza się on na instalację na karttę pamięci tylko nie moge ustawić innej możliwości. może w nim jest jakaś opcja albo coś ?
Kusiu
3968
«
Odpowiedź #6 dnia:
Maj 08, 2005, 14:00:38 »
Nie powinno być żadnych problemów
Te pliki można zainstalować zarówno w RAM-ie jak i na karcie pamięci. Jeżeli instalujesz je w innym folderze niż standardowy należy zmienić ścieżkę dostępu w ustawieniach czytnika na palmie.
ryach
40
Pdf na T3
«
Odpowiedź #7 dnia:
Maj 14, 2005, 13:46:50 »
no właśnie i tu jest problem jak wrzucam skonwertowane pliki do instala w palm destktop domyślnie ustawia się on na kartę pamięci i już nie mogę tego zmienić
Sam nie wiem kupiłem kartę pamięci, i na nią już bez problemu skonwertowane pliki PDF PDF repligo mobilizerze trafiają, a wspomniany wcześniej sposób o drukowaniu do pliku, akurat u mnie działał w dość ograniczony sposób, radził sobie tylko z małymi plikami duże podręczniki jak (np. podręcznik adobe ilustratora) był dla niego zbyt dużym wyzwaniem (może pomogłaby większa ilość ramu i pliku swp, ale tego już nie sprawdzałem.
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »