No dzięki za Twoje sprostowanie

. Nie używałem laucherów więc myślałem, że jest to przydatna informacja.

Załączę jeszcze coś z GPS, ale potem, bo i tak widzę, że koledzy nie działają - chyba urlopy mają ? - a propos kupiłem gps pentagram 3104, może być? Czytałem, że jest wporzo!. Wiem, że są MTK ale drogie.
Pozdro.
Napisane: Lipiec 02, 2008, 09:12:06
Zaczynamy!

Kolega "Sajlent" poinformował, że można już przysyłać informacje na temat programów do działu DOWNLOAD. Propozycje programów i linków do nich oraz opis co dany program może proszę zamieszczać w tym wątku (oraz można na PW do kolegi Sajlent`a). Namawiam użytkowników serwisu PDACLUB do zamieszczania i rozbudowy w/w działu dla wzajemnej korzyści oraz szerszego rozpropagowania systemu PALM OS.
Myślę że, im więcej programów tym będzie nam łatwiej wykorzystać swoje urządzenia i nie tracić czasu na wyszukiwanie ich w sieci. Jeśli ktoś pokusi się o opis programu szczegółowo tym łatwiej będzie innym w jego wykorzystaniu, a i dla samego właściciela urządzenia będzie to jakby biblioteka w której znajdzie informacje o których już dawno zapomniał.

My wszyscy, jak tylko chcemy, możemy zbudować taką bibliotekę programów jakich mało. To my mamy wiedzę testując różne programy, o której sam twórca czasem nie wie.

Ale nasłodziłem

- ale kto jak nie my spędzamy na poszukiwaniach odpowiedniego oprogramowania najwięcej czasu? Czyż nie szkoda, aby jakiś wyszukany program służył innym. Wzajemnie sobie możemy pomóc.
To mój ostatni post w tej sprawie

- jeśli nie zdobędziemy się na ten gest i kilku minut by dać informację o softcie, to kolega Sajlent nie załączy ich i baza z downloadem będzie niestety mało interesująca. A my będziemy nadal ślęczeć w necie i szukać na stronach angielskojęzycznych lub innych w poszukiwaniu softu, czasem pomijając przez nieuwagę coś interesującego.
Pozdrawiam wszystkich użytkowników PDAClub.