Mapa Warszawy [nie GPS]

• 3 Odpowiedzi
  • 543 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Mapa Warszawy [nie GPS]
« dnia: Styczeń 08, 2006, 00:26:20 »
Witam,

Szukam najzwyklejszej mapy Warszawy, tudzież całej Polski. Nie mam GPS'u więc potrzebuję coś możliwie prostego, ale jednak funkcjonalnego (chociaż wyszukiwanie nazw ulic)...

Czy istnieje jakikolwiek program spełniający takie wymagania? Czy sa to programy płatne, czy sa też darmowe?

PS.
Dlaczego jeśli instaluję przez HOTSync bezpośrednio na kartę, to w zLauncherze pokazuje się przy ikonce programu taka mała ikonka karty, a jeśli zainstaluję na palma a potem przeniosę na kartę, to takiej ikonki juz nie ma? Czy można ją ręcznie dodać?

*

Offline grisza[gen]

• 266
    • FotoGrisza
  • Sprzęt: [StarTrek][Nokia 770][Nokia 70][MIO P550M][Nokia 9210i][Nokia Ld-3W][Simpad SL4]
Mapa Warszawy [nie GPS]
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 08, 2006, 01:18:21 »
Aktualnie (na IIIc) uzywam mapy Warszawy w Handmap-ie ( głównie ze względu na łatwość podawania współrzędnych), ale Mapopolis z odpowiednią mapą też powinien ci pasować. jednak obydwa to raczej programy płatne.
Dawniej ludzie byli bliżsi sobie. Musieli. Broń nie niosła daleko.

Mapa Warszawy [nie GPS]
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 08, 2006, 02:11:23 »
Czy ktoś byłby tak miły by odsprzedać sama mapę w-wy? Na stronie handmapa moóżna kupić minimum 4-ro pak, za 9$ :(

Jesli nie ma chętnych, to czy ktoś mogłby mi zakupić to na stronie handmapa (ja nie mam karty kredytowej) oczywiście po wczesniejszym przelaniu pieniędzy na ten cel przeze mnie ?

*

Offline Moi (Adam Kubicki)

• 6498
    • Moje linki do stron o GPS (i nie tylko)
  • Sprzęt: SGS2, iP3GS, Lumia 800, Note 3
Mapa Warszawy [nie GPS]
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 08, 2006, 09:14:43 »
A może PDA Nawigator (odbiornik GPS nie jest konieczny), którego można kupić za 99 PLN (Vobis), a zawiera całą Polskę?
Co prawda nie wiem jak działa na PalmOS, ale system jest na okładce wymieniony jako obsługiwany.