PalmOne universal wireless keyboard i polskie znaki?

• 4 Odpowiedzi
  • 427 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline DonFelipe

• *
  • 77
  • Sprzęt: Sony Clie NX70, Dell Axim X51V
« dnia: Wrzesień 11, 2006, 15:32:54 »
Witam
Czy da się uzyskać polskie znaki na universal wireless keyboard przy pomocy skrótu "Alt Gr" i dana litera (oczywiście przy użyciu Piloca) czy pozostają tylko rozwiązania w stylu shortcut5 i kropki stawianej przed znakiem który ma się stać typowo polską literką. Przyznam że rozwiązanie działające z "Alt Gr" a więc zbliżone do standardowej klawiatury PC było by dla mnie zdecydowanie wygodniejsze.
Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam
Filip

*

Offline kwieto

• 2785
Re: PalmOne universal wireless keyboard i polskie znaki?
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 11, 2006, 16:01:50 »
Ze starsza klawiatura, bez problemu. BTW, starsza klawiatura ma tylko jeden ALT
Ludzie zazdroszczą ci nie tego, że coś zrobiłeś, ale tego że ci się chciało to zrobić.

*

Offline DonFelipe

• *
  • 77
  • Sprzęt: Sony Clie NX70, Dell Axim X51V
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 11, 2006, 16:30:14 »
Nowsza też ma tylko jeden alt prawej strony i dodany rząd klawiszy numerycznych. Jest naprawdę fajna ale nie działają polskie znaki z altem.
Tak swoją drogą klawiatury te można tanio (za 80pln) nabyć na warszawskiej giełdzie komputerowej. Na jednym ze stoisk z tak zwanym szrotem sprzedawca ma ich całe pudło. Klawiaturki są nowe, zapakowane w blistrze i z miesięczną gwarancją rozruchową.
Pozdrawiam
Filip

« Odpowiedź #3 dnia: Październik 18, 2006, 22:55:31 »
WITAM. Mam pytanko...czy próbował ktoś używać tej klawiatury z MDA Compact???? Czy klawiatura ta jest w stanie się komunikować z MDA. Wyczytałem na aukcji że są takowe sterowniki.

*

lucass

« Odpowiedź #4 dnia: Październik 18, 2006, 22:57:38 »
tak, tylko wiesz zainstaluj na compact Piloca i nie bedzie problemów.... jakby to był Usnet napisałbym NTG, ale tutaj napisze tylko...NIE TEN DZIAŁ!!!!!!