Cześć
Zamierzam podłączyć mojego Palma Vx do SE T230 w celu użycia go jako modemu GPRS.
Czy takie oto połączenie jest możliwe:

Mam wszystkie potrzebne kable.
Znalazłem w internecie opis, jak skonfigurować Windows, aby korzystał z T230 jako z modemu, i próbuję go wypróbować w praktyce:
1. Instalujesz sobie w Windowsach zwykly modem standardowy 33600 (niewazna predkosc, po prostu ten sterownik na 100% dziala poprwnie)
Czyli rozumiem że mam w palmie skonfigurować połączenie modemowe Serial to Modem (Czy jakoś tak), tak? Przy konfigurowaniu mam wybrać tą opcję TouchTone, czy tą drugą? Czy wpisywać coś jeszcze?
Numer telefonu ja mam *99***numer# <- gdzie numer to numer profile z jakiego chcemy skorzystac w telefonie ... u mnie np GPRS mam zapisany w profilach jako numer 2
Czyli w polu numer telefonu mam podać *99***2#, tak?
Ustawienia tcp/ip, w plusie adresy DNS to 212.2.96.62 i 212.2.96.52 (Akurat mam plusa to podalem DNS-y plusa)
Muszę chyba odznaczyć opcję "Query DNS" (Mam niemieckiego softa w Palmie) i podać adresy DNS ręcznie?
No i jeszcze w zaawansowanych ustawieniach modemu wpisujesz ciag inicjalizujacy :
at+cgdcont=2,"ip","www.plusgsm.pl","0.0.0.0",0,0
No i tu jest problem. Mam w ustawieniach połączenia z modemem kliknąć na "Details" i w polu Init.-Folge wpisać ten ciąg? (W domyślnych typach połączeń jest już tam coś wpisane, i również zaczyna się od At)

To wszystko?
Zadziała?
Z góry dzięki za pomoc.