Palm TX ;-) . . .

• 17 Odpowiedzi
  • 1265 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Palm TX ;-) . . .
« dnia: Wrzesień 01, 2006, 18:46:53 »
Oki . . TX włączony, nawet już go synchronizowałem z kompem ;-) i wgrywałem pare rzczy;). Jak mam film to trzeba go chyba programem przerobić na Palm OS - na Pocket PC tak robiłem, chyba DivxEnconder i tam było też do TX, czy by się to nadało do fimów? W palmie mam Niemiecki język, jak zrobić Polski? jak wgram ten język czy palm poprawienie będzie działał? Z jakich stronek mogę ściągać jakieś darmowe gry, programy . . . ;) Jak narazie to tyle.

Dzięki bardzo!

*

Offline gut3k

• 49
Palm TX ;-) . . .
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 01, 2006, 18:58:52 »
Skoro bylo do TX to..... hmmm zastanow sie chwile. Co do zmiany jezyka to poczytaj instrukcje. Potem poszukaj na forum o spolszczeniu.

Palm TX ;-) . . .
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 01, 2006, 19:02:20 »
W DivixEndonder jest chyba palm tx, bo jest tam do tungsten! ;] a czy opłaca się zmieniać to oprogramowanie? i w którym to poście jest bo niemoge tego znaleść? jaki emulator możesz mi polecić gameboy advance? mam ten firestorm ale jak go włonczam to jest tylko biały ekran i nic!

*

lucass

Palm TX ;-) . . .
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 01, 2006, 19:08:46 »
zaczyna sie.....

Palm TX ;-) . . .
« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 01, 2006, 23:25:27 »
Lucass - co się zaczyna? :> Jak narazie to już wswzystko wiem o moim TX :D , którego napewno nie sprzedam Ci za 460zł ;)

Palm TX ;-) . . .
« Odpowiedź #5 dnia: Wrzesień 01, 2006, 23:29:57 »
No ta... widze jak wszystko wiesz... szczegolnie jak zrobic polski jezyk :P  Ty wez zanim cos napiszesz poczytaj swoje poprzednie posty...  ;)

Palm TX ;-) . . .
« Odpowiedź #6 dnia: Wrzesień 01, 2006, 23:34:16 »
Wkrótce się dowiem, ale jak widzisz Palmtop'a sprzedaje ;). A ty wiesz jak zrobić? Może dasz kilka wzkazówek?

Palm TX ;-) . . .
« Odpowiedź #7 dnia: Wrzesień 01, 2006, 23:43:41 »
Wskazowka pierwsza: http://www.google.pl
Wskazowka druga: opcja Szukaj (naprawde o tym bylo)

A tak poza tym to istnieje taki program jak PiLoc (http://www.scientific.com.pl/prod/paragon/piloc.html). Duzo Ci o nim nie powiem bo jeszcze mnie nie naszlo zeby zasmiecac swojego Palma ogonkami - ale o gustach sie nie dyskutuje ;)

Ale skoro sprzedajesz Palma to chyba nie oplaca Ci sie juz inwestowac w aplikacje...

Palm TX ;-) . . .
« Odpowiedź #8 dnia: Wrzesień 01, 2006, 23:47:23 »
no niby tak ale........... ;-) może jeszcze mi się spodoba! Jakim programem odtwarzasz filmy i jakim je przerabiasz na Palm OS?

Palm TX ;-) . . .
« Odpowiedź #9 dnia: Wrzesień 01, 2006, 23:53:30 »
Osobiscie korzystam z TCPMP. Chociaz 'korzystam' to za duzo powiedziane. Dla mnie ogladanie filmow na palmie podchodzi pod masochizm ;)

Palm TX ;-) . . .
« Odpowiedź #10 dnia: Wrzesień 01, 2006, 23:56:08 »
A skąd ściągnełeś na Palm OS tego TCPMP? i np. jak mam film na kompie, to muszę go chyba przerobić żeby na PDA chodził? a może wiesz jakim programem?

Palm TX ;-) . . .
« Odpowiedź #11 dnia: Wrzesień 02, 2006, 00:07:22 »
Cytat: "l0oginek"
A skąd ściągnełeś na Palm OS tego TCPMP?

Zanim nastepnym razem zadasz pytanie tego typu to wpisz w google 'TCPMP'. I mialbys ten program szybciej na Palmie niz dostalbys odpowiedz na forum.

Ale masz, pobaw sie: TCPMP;)
A jakbys mial problem z rozpakowaniem tego pliku:  http://www.winzip.com/  >:)

*

Offline loligo

• 694
  • Sprzęt: Motorola Milestone
Palm TX ;-) . . .
« Odpowiedź #12 dnia: Wrzesień 02, 2006, 00:10:57 »
Wspolczuję rodzicom  :terrified:

Palm TX ;-) . . .
« Odpowiedź #13 dnia: Wrzesień 02, 2006, 00:11:06 »
Dzięki bardzo . . .

*

Offline loligo

• 694
  • Sprzęt: Motorola Milestone
Palm TX ;-) . . .
« Odpowiedź #14 dnia: Wrzesień 02, 2006, 00:18:23 »

*

Offline gut3k

• 49
Palm TX ;-) . . .
« Odpowiedź #15 dnia: Wrzesień 02, 2006, 00:59:57 »
A skąd ściągnełeś na Palm OS tego TCPMP? i np. jak mam film na kompie, to muszę go chyba przerobić żeby na PDA chodził? a może wiesz jakim programem?

A podobno juz wszystko wie..... ]:>

*

Offline kwieto

• 2785
Palm TX ;-) . . .
« Odpowiedź #16 dnia: Wrzesień 02, 2006, 06:27:57 »
A skąd ściągnełeś na Palm OS tego TCPMP?

Z internetu....  ]:>
Ludzie zazdroszczą ci nie tego, że coś zrobiłeś, ale tego że ci się chciało to zrobić.

*

Offline zorg

• **
  • 209
Palm TX ;-) . . .
« Odpowiedź #17 dnia: Wrzesień 02, 2006, 22:43:15 »
już sie czepiają :) chociaż też bym sie przyczepil a teraz już nie mam do czego :(