Palm T|T3 i Nokia 6800.

• 5 Odpowiedzi
  • 488 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline ..::przemek::..

• 326
  • Sprzęt: iMac G4 Flat Panel - piekny :) | Palm T|T3 | Motorola V6 Maxx | iBook G4 - pol zywy :(
Palm T|T3 i Nokia 6800.
« dnia: Sierpień 24, 2006, 16:13:40 »
Witam :)

Jako, ze niekiedy potrzebuje internetu po za miejscem zamieszkania. Pomyslalem i simdata z plusa, gdyz za 100zl mam przez pol roku internet i nawet nie wiem czy wykorzystam cala kwote. Jako modem ma mi sluzyc telefon, ale z spv nie mam zamiaru kortzystac, bo do dualsima trzeba ciac karty i jak bede uzywal simdaty to nie bede mogl uzywac drugiej karty. Wpadlem na pomysl kupienia 6800 ze wzgledu na klawiature. Bede pisal sobie na niej maila, kopiowal do T3 i wklejal do maila. I teraz mam pytanie: Jak sie zachowuje nokia przy laczeniu przez irde? Chodzi mi o przesylanie notatek w obie strony i polaczenia z nokia w roli modemu. Brak bt na razie mi nie wadzi, a 6810 srednio mi sie podoba.

Dziekuje za pomoc i pozdrawiam :)

*

Offline kwieto

• 2785
Re: Palm T|T3 i Nokia 6800.
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 24, 2006, 16:32:31 »
Cytat: "..::przemek::.."
Witam :)

Jako, ze niekiedy potrzebuje internetu po za miejscem zamieszkania. Pomyslalem i simdata z plusa, gdyz za 100zl mam przez pol roku internet i nawet nie wiem czy wykorzystam cala kwote. Jako modem ma mi sluzyc telefon, ale z spv nie mam zamiaru kortzystac, bo do dualsima trzeba ciac karty i jak bede uzywal simdaty to nie bede mogl uzywac drugiej karty. Wpadlem na pomysl kupienia 6800 ze wzgledu na klawiature. Bede pisal sobie na niej maila, kopiowal do T3 i wklejal do maila. I teraz mam pytanie: Jak sie zachowuje nokia przy laczeniu przez irde? Chodzi mi o przesylanie notatek w obie strony i polaczenia z nokia w roli modemu. Brak bt na razie mi nie wadzi, a 6810 srednio mi sie podoba.

Dziekuje za pomoc i pozdrawiam :)

Pytanie w jakim formacie nokia zapisuje notatki - w przypadku communikatora AFAIR jest to jakis ichni format ktory bez przekonwertowania na txt nie bardzo jest jak otworzyc.
Ludzie zazdroszczą ci nie tego, że coś zrobiłeś, ale tego że ci się chciało to zrobić.

*

• 326
  • Sprzęt: iMac G4 Flat Panel - piekny :) | Palm T|T3 | Motorola V6 Maxx | iBook G4 - pol zywy :(
Palm T|T3 i Nokia 6800.
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 24, 2006, 17:54:42 »
W sobote zrobie test. Kumpel ma 6810, a one chyba sie roznia tylko bt. A jak jesli chodzi o kwestie internetu via irda?

*

• 326
Palm T|T3 i Nokia 6800.
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 27, 2006, 19:14:05 »
Neta nie sprawidzielm, ale notatki ida jako txt :) Mysle, ze z ntem nie bedzie problemow.

Palm T|T3 i Nokia 6800.
« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 11, 2006, 00:14:21 »
Przemku, ale ten telefon nie ma irdy. Nowe nokie szczegolnie na symbianach nie maja jej wogole...
Marta

*

Offline kurt76

• **
  • 113
  • Sprzęt: eee pc 900, nokia 5530, nokia 6810
Palm T|T3 i Nokia 6800.
« Odpowiedź #5 dnia: Wrzesień 17, 2006, 16:42:54 »
Cytat: "..::przemek::.."
Neta nie sprawidzielm, ale notatki ida jako txt :) Mysle, ze z ntem nie bedzie problemow.

ja korzystam z zestawu jak w opisie i notatki po irda w dwie strony bez problemu, oczywiscie bez pl znakow, to samo adresy, terminy, z netem bez problemu.