Palm na raty?

• 5 Odpowiedzi
  • 813 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline JO

• 15
Palm na raty?
« dnia: Luty 22, 2003, 16:25:40 »
Czy można kupić palma np. m130 na raty np. w Media Markt?
Czy ktoś z Was już tak probował i czy to mi się w ogóle oplaca?
Dzięki za odp.

Palm na raty?
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 22, 2003, 16:46:53 »
mozna w MM jest LUKAS zajmujacy sie ratami;
oplaca sie jak raty sa bezodsetkowe (np. promocja 10 rat bez odsetek)

*

Offline MarcinW.

• 716
Palm na raty?
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 22, 2003, 16:55:45 »
Jak się decydujesz na raty to pomyśl czy przy bezodsetkowych nie opłaci się wziąć czegoś lepszego niż m130. Nie twierdzeę, że ten model jest zły ale różnica w kredycie z odsetkami a kredycie bez odsetek może być na tyle duża, że starczy na droższy model za te same pieniądze...

Pozdrowienia Marcin/sq9bbf/Katowice

Palm na raty?
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 24, 2003, 08:59:16 »
LUKAS to chyba nie najlepszy pomysl ... z tego co sie orientowalem - sama prowizja u nich to blisko 10% ... nie mowieac juz o wysokosci odsetek. Z drugiej strony kredyty daja kazdemu i nie robia przy tym specjalnie ceregieli z wysokoscia dochodow / zyrantami / wekslami itp :)
Ja kupowalem w promocji 0% w Media radio samochodowe ... i faktycznie poza prowizja kredytodawcy (ktora trza bylo od razu zaplacic - bodaj 5% (??)) - zaplacilem cena/10 na miesiac.
co do m130 - to ja kupilbym raczej jakies SONY CLIE ... albo doplacil i TungstenT - tyle ze dla mnie multimedialne mozliwosci palma maja znaczenie (zdjecia / mp3) .... nie wiem jak dla Ciebie.

Palm na raty?
« Odpowiedź #4 dnia: Luty 24, 2003, 13:09:57 »
trochę dziwne pytanie.
Chodzi przecież o to czy w ogóle kupować na raty. czy to będzie palm czy radio samochodowe nie ma to znaczenia.
I tak włąsnie powinno brzmieć pytanie czy się zadłużać czy nie

*

Offline jawi

• *
  • 77
Palm na raty?
« Odpowiedź #5 dnia: Luty 25, 2003, 09:16:35 »
Ja kupowałem Palma rok temu na raty w MM (Palm IIIc za 699 zł), ale wtedy był bank GE, nie Lukas. Faktycznie- wpłaciłem 5 czy 10% (nie pamiętam), potem 10 równych rat. Prosta i czysta sprawa- w ogóle nie odczułem obciążenia finansowego!