Jak zainstalowac pliki mp3 na TT? Jak je wgrac na karte?

• 14 Odpowiedzi
  • 1754 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Lipiec 07, 2003, 10:02:12 »
Prosze o pomoc,

Lukasz

« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 07, 2003, 11:23:20 »

« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 07, 2003, 11:32:56 »
Mam Aeroplayera... Wiec jak to z nim zrobic?

« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 07, 2003, 11:35:21 »
You must writhe the mp3 with a (reader card) its the best, bueacuse if you put the mp3 with the hotsync, one song takes about 10 minuts, and with the reader only 10  sec. for one song.
http://www.aerodrome.us/

« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 07, 2003, 16:42:17 »
I tak nie understood tego powyzej. Czy da sie upload MP3 to the pamiec RAM?

« Odpowiedź #5 dnia: Lipiec 07, 2003, 17:11:55 »
(no, to the ram is imposible, only to the card.)
(to crewpah)
I am not polish, and its very dificult to me to writhe  in polish, I have only two years in Poland, so I understand very good polish but no writhe,  my native idiom is spanish, and I wanted only to help , beacuse in this forum is very small and only two or five people nows about palm os, if you want you can see a good forum that in five minuts  responds tou you  profecional people, but is in spanish, sorry!!!,  we live in Poland and everything is diferent and one year after.
www.tecnopalm.com
www.pdaexpertos.com
www.gentepalm.com

si quieres hablar espańol y veras que si escribo bien, saludos, y hasta la vista!!!

*

Offline jachu

• [OpenBSD rulez]
  • 3596
    • http://www.pdaclub.pl
  • Sprzęt: Galaxy NOTE
« Odpowiedź #6 dnia: Lipiec 07, 2003, 23:33:55 »
p.s.
Kolega "Danek" chyba pomylil forum ...
to jest o palmach i w jezyku polskim,  skoro ktos pyta , napisal w ojczystym to nie musi wcale znac angielskiego , a czy to wypada czy nie to nie kolegi chyba problem i nie kolega powinien oceniac 80% spoleczenstwa ...
Jak kolega chce wiedziec to , ze jezyk angielski jest powiedzmy jezykiem UE to narazie my nie jestesmuy jeszcze w UE a poza tym to jest wortal rodzimy i wypowiadaja sie tu ludzie w jezyku wiekszosci znanym czyli polskim ;)
dziekuje i pozdrawiam

pozdrawiam
Jachu

« Odpowiedź #7 dnia: Lipiec 08, 2003, 01:06:45 »
Muchas gracias "sleekmind". Thanks, Dzękuje,

« Odpowiedź #8 dnia: Lipiec 08, 2003, 08:21:29 »
Kłopoty z angielskim to pół biedy, gorzej, że większość internautów ma problemy z polską ortografią... :)

*

Offline Frugo

• *
  • 60
    • www.wmasg.pl
« Odpowiedź #9 dnia: Lipiec 08, 2003, 11:29:36 »
i to zeby tylko tutaj. Ile klopotow jest innych forum gdzie jest duzo duzo wiecej mlodych uzytkownikow.

np. forum.wmasg.pl ;) nota bene polecam www.wmasg.pl

*

Offline Danek

• 35
« Odpowiedź #10 dnia: Lipiec 08, 2003, 18:21:55 »
Panie "Adminie" , uwagi o programie "RealOne Player" wydają mi się być na właściwym forum.
PS
Na szczęście Internet nie działa w granicach państw , a na zagranicznych forach można się wiele dowiedzieć (także na czeskim i rosyjskim) !!
O ile nie wypowiadałbym się po polsku na zagranicznym forum, to wcale mnie nie dziwi użycie angielskiego na stronie z dowolnymi literkami na końcu adresu.
Nie pisałem też nic o "wypadaniu" (?) ani nikogo nie oceniałem, a znaczek ;) dotyczył całego "PS"
A do języków obcych radzę się przyzwyczajać , bo wspomniane 80% już zdecydowało! :)

*

Offline jachu

• [OpenBSD rulez]
  • 3596
    • http://www.pdaclub.pl
  • Sprzęt: Galaxy NOTE
« Odpowiedź #11 dnia: Lipiec 08, 2003, 23:36:57 »
Drogi Panie Danek : jak i z angielskim to moze nie ma pan problemow za to z polskim chyba tak skoro nie potrafi Pan zinterpretowac mojej wypowiedzi . Ja nic nie napisalem o tym , ze RealOne Player to nie temat na to forum ...
A ja radze nauczyc sie czytac polskie forum bo UE to jedno a jezyk ojczysty do podstawa ;)
Jasne 80 % juz zdecydowalo wiec proponuje aby Pan przeszedl na "english" od zaraz i mysle ze znajdzie Pan zwolennikow tego jezyka , ale niech Pan nie wypomina userom palmow na forum nieznajomosci angielskiego bo to chyba nie na miejscu. Poza tym angielski w Polsce nie jest jezykiem urzedowym wiec nie ma obowiazku jego znajomosci o ile mi wiadomo ...
pozdrawiam ... ;)
p.s.
nie rozumiem zdania  "adresu z dowolnymi literkami na koncu" ???
o ile mnie oczy nie myla na koncu adresu jest *.pl chyba ze Pan Danek pisze o innym forum !!! :)
pozdrawiam
Jachu

*

Offline Maciej Wójcik

• 1038
  • Sprzęt: Treo 600, IBM ThinkPad T60, Asus eee 701, Nokia E71
« Odpowiedź #12 dnia: Lipiec 09, 2003, 11:03:54 »
Jachu, zgadzam sie z Toba, ale olej sprawe. Niektorzy pewnych rzeczy nigdy nie pojma...

*

Offline MacBirdie

• 1943
  • I znów Poznań ;)
    • macbirdie.net
  • Sprzęt: iPhone 4 16GB | iPad 3G 64GB | iPhone 3G 8GB
« Odpowiedź #13 dnia: Lipiec 10, 2003, 01:35:16 »
Proponuję jednak wrócić do tematu Aeroplayera, a nie rozpisywać się o tematach lingwistycznych i polskim społeczeństwie w Unii. ;)

Chuyapo na tym forum debiutował już po angielsku i jego obecność oraz stosowany język zupełnie mnie nie zaskakuje (choć mógłby się troszkę polskiego pisanego jednak poduczyć ;) ). Chciał pomóc, a jego porada jak najbardziej słuszna, więc w czym problem? Powinniśmy być bardziej elastyczni i o ile oczywiście naturalnym jest posługiwanie się językiem ojczystym na tym forum, to pojawienie się raz na "ruski rok" angielskiego nie powinno wzbudzać niepotrzebnych sensacji i burzyć krew uczestników dyskusji. ;) Wystarczyło przetłumaczyć i sprawa by była wyjaśniona. :)

Danek - ze swojego doświadczenia wiem, że najczęściej problemy z językiem angielskim mają młodsi forumowicze i to nie tylko tutaj. Jestem zarejestrowany na paru innych i wszędzie jest to samo. Dopiero powyżej pewnego wieku przestaje być widoczny problem języka i często członkowie dopiero tej grupy są wśród uprawnionych do głosowania. :)

« Odpowiedź #14 dnia: Lipiec 11, 2003, 13:22:56 »
Ok guys, thank you very much for your help.
I really appreciate Chuyapo for trying hard in polish (with a very good result). Chuyapo, next time, write in Spanish as well. We will manage that somehow. All the best !!!