Palm IIIc za 700 zł w Media Markt

• 22 Odpowiedzi
  • 2512 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Luty 24, 2002, 23:34:49 »
Tak apropo ,to kupiłem w Media Markt (Szczecin) Palma IIIc za 699 zł(brutto).
Zakup na dniach....cena jak z bajki...nowy ..z gwarancją...jak kto chętny to proponuję gnać do sklepu....w www.scientific.com.pl/ cena 1080 zł netto!!
Pozdrawiam i życzę owocnych zakupów:).

*

Offline jawi

• *
  • 77
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 14, 2002, 08:50:34 »
Parę tygodni temu skorzystałem z promocji, o jakiej piszesz, ale dopiero teraz przeczytałem Twoja wiadomość. Rzeczywiście rewelacja!!!Początkowo nie mogłem uwierzyć! Obok stały notesy Casio, np.: 4 MB, monochromatyczny za ok. 600 zł!

*

Offline astved

• **
  • 137
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 18, 2002, 20:51:33 »
Dzięki woofer!!! jeszcze zdążyłem kupić. Miałem Visor Pro, ale w porównaniu do kolorowej matrycy to żenada... Zdążyłem, został jeszcze jeden w Mediamarkt we Wrocławiu. Cena jak marzenie, sprzęt jest super!

« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 18, 2002, 21:18:07 »
Super się cieszę ,że ktoś skorzystał z mojej informacji...Teraz trza otworzyć dla nas osobne forum:).
Jak tak dalej pójdzie ,to będą tu same IIIc.
Pozdrowienia dla wszystkich.

« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 19, 2002, 14:09:35 »
JA upgradanalem do 4.1 i nie mam zadych problemow. A co do graffiti to znalazlem inna przyczyne, ktora jak sie okazuje inni uzyktownicy tez zauwyazyli (np pisza o tym na palmboulvare): czulosc graffiti zalezy od ustawionej jasnosci ekranu: i tak do 30% wszystko ok, a im wiecej brightnest tym gorzej. Sprawdzcie.

Miver

« Odpowiedź #5 dnia: Marzec 20, 2002, 13:59:31 »
Cze all!!!
Ja również skożystałem z promocji w MediaM. ale tam palm IIIc stał po 669PLN, czyli 30PLN taniej niz w ofercie!!! Ciekawe czemu??? w każdym razie nie nazekam. Sprzęt jest super!!! Przy okazji poszukuje kogoś, kto pomoże mi to cudo rozpracować, ponieważ jest to mój pierwszy palm. zainteresowanych zapraszam do pisania: krytyx@go2.pl

*

Offline jawi

• *
  • 77
« Odpowiedź #6 dnia: Marzec 20, 2002, 20:00:42 »
Ciekawe, skąd tak niska cena?
Jak kupowałem IIIc za 699 zł, to drugi sprzedawca targał już 2 pudła dla następnych kupujących. Mówili, że idą jak kalkulatory. Jeszcze inny pracownik sklepu zauważył, że to świetna rzecz, bawił się nią kilka dni i się zakochał! I jeszcze pytał swojego kumpla, czy też by nie "łyknąl" Palma.  

« Odpowiedź #7 dnia: Marzec 20, 2002, 23:04:56 »
Dodam jeszcze, że kupywałem swoje Palmiątko w MediaM w Lublinie. Capnąłem w łape przedostatni egzemplaż. A co do ceny to pewnie ktoś się rypnął przy programowaniu kasy :forsa: na szczęście na kożyść kupujących :)

*

Offline jawi

• *
  • 77
« Odpowiedź #8 dnia: Marzec 22, 2002, 10:11:59 »
Z tą pomyłką przy kasie to nie tak. MM podawał w swoich ulotkach, że cena zalecana przez producenta to 1200 i "oszczędzasz 600". Ciekawe, że na początku pomylili zdjęcia i wbrew opisowi pokazywali któregoś monochromatycznego z serii III!

« Odpowiedź #9 dnia: Marzec 22, 2002, 21:41:20 »
    Witam

mam pytanie do użytkowników Palma IIIc z Wrocławia, ponieważ ostatni Palm był bez płyt CD na wyposażeniu czy możliwe będzie skorzystanie z Waszych płyt do wykonania kopii?
Pozdrawiam.

*

Offline astved

• **
  • 137
« Odpowiedź #10 dnia: Marzec 24, 2002, 10:57:21 »
Danys napisał:

Witam

mam pytanie do użytkowników Palma IIIc z Wrocławia, ponieważ ostatni Palm był bez płyt CD na wyposażeniu czy możliwe będzie skorzystanie z Waszych płyt do wykonania kopii?
Pozdrawiam.

nie ma sprawy, jednak oprogramowanie na tej plycie jest stare i oplacaloby sie bardziej sciagnac nowe z internetu (np z palmpage). Widze ze lyknales ten z "wystawy" ;)

« Odpowiedź #11 dnia: Marzec 24, 2002, 14:31:05 »
 Hej!
Również kupiłem IIIc w MM we Wrocławiu bez płytek (mam Palm Desktop po Visorze) ale obiecali mi ściągnąć oryginalne w ciągu maks 2 tygodni - więc Tobie też na pewno dadzą (radzę być mocno upierdliwym). Odnośnie pomyłki o której mówił Krytyx to rzeczywiście nie tak - we Wrocławiu w ulotce z pierwszą promo był za 699 ale kilka dni później pojawiła się następna promocja za 669 (dziwne bo pono świetnie schodziły). Pozdrawiam.

« Odpowiedź #12 dnia: Marzec 24, 2002, 22:14:27 »
notman napisał:

Witam!
Dołaczam do klubu posiadaczy IIIc. :)
Serious Sam wygląda i działa na tym rewelacyjnie. Zwłaszcza jak się procek pogoni na 30 MHz. [...].

witam, na fali promocji tez sie zaopatrzylem w palma, ale jestem kompletnie zielony w obsludze, [umiem wgrywac programy, ale brak outlooka powopduje ze czegos tam nie chce synchronizowac]
jak podgonic procek w palmie- jakim programem?
i jaki program da mi mozliwosc wgrania txt bym mogł czytac duze teksty rzedu 100 kilo tekstu i wiecej?

Glub

« Odpowiedź #13 dnia: Marzec 25, 2002, 13:29:45 »
Ludzie ja też chcę kupić IIIc w promocji, ale nie wiem gdzie kupić. W MediaM w Gdańsku zawsze jestem za późno i zawsze już nie ma. Pomocy , dajcie znać jak się gdzieś pojawi. pawlo_wi@wp.pl

*

Offline jdw

• *
  • 73
    • www.palmsoft.boo.pl
« Odpowiedź #14 dnia: Marzec 25, 2002, 13:37:28 »
Widziałem kilka dni temu (w środę) we Wrocławiu, ale z gdańska to nie masz za blisko ;)

« Odpowiedź #15 dnia: Marzec 25, 2002, 22:01:48 »
dzisiaj byłem w Media Markt w Szczecinie i ........
też niestety już nie ma...
wszystkie poszły jak świeże bułeczki....szukaj dalej...powodzenia

« Odpowiedź #16 dnia: Marzec 25, 2002, 23:16:59 »
Radze Ci Pawlo_wi wejść na stronke MediaM znaleźć spis marketów i podzwonić po nich. Może jak gdzieś będą mięli to zgodzą się wysłać pocztowo??? Spróbuj może się uda (chociaż wątpię), ale zawsze warto :). Możesz też probować d nich wyciągnąć egzemplaż "wystawowy".

« Odpowiedź #17 dnia: Marzec 26, 2002, 22:34:50 »
Vitam! Ja równiez stalem sie szczesliwym posiadaczem Palma IIIc w
szalonej promocji w M&M (Bielsko-Biala) U nas bylo troche ospale na
poczatku gdy sie dowiedzialem ze sa w tej cenie -nie spieszylem sie
zbytnio bo czekalem na kase:) Teraz sadzac z glosow j.w.- to pewnie
zabraklo... Poinstalowalem same ciekawe programy-zobaczymy czy
wytrzymaja probe czasu-troche malo te 8mega -moja Amiga z ktorej
wszystko instaluje ma az 16... ???!!! Moze mi ktos doradzi: co zrobic
by  baza.pda wyedytowana w programem tekstowym przeniesiona z powrotem
na Palma byla widoczna.

« Odpowiedź #18 dnia: Marzec 26, 2002, 22:54:00 »
Vitam!Przepraszam za nudy .Czy warto kupic Palm Internet Kit czy jakos
tak?
Czy jest jakas lista dyskusyjna dot Palma?

Swiezo upieczony palmiarz 3c

« Odpowiedź #19 dnia: Marzec 27, 2002, 18:05:00 »
Ja go kupilem z plytka, we wrocku, jak ktos chce to moge podrzucic kopie, piszcie na prv: michcior@poczta.onet.pl

cebula napisał:

Hej!
Również kupiłem IIIc w MM we Wrocławiu bez płytek (mam Palm Desktop po Visorze) ale obiecali mi ściągnąć oryginalne w ciągu maks 2 tygodni - więc Tobie też na pewno dadzą (radzę być mocno upierdliwym). Odnośnie pomyłki o której mówił Krytyx to rzeczywiście nie tak - we Wrocławiu w ulotce z pierwszą promo był za 699 ale kilka dni później pojawiła się następna promocja za 669 (dziwne bo pono świetnie schodziły). Pozdrawiam.

« Odpowiedź #20 dnia: Marzec 29, 2002, 00:19:06 »
a ja kupilem IIIc w Lublinie tydzien temu, w niedziele. cena 669. ostatni egzemparz. jestem oczarowny ;P

« Odpowiedź #21 dnia: Marzec 29, 2002, 22:51:32 »
dzisiaj pytalem- w Bielsku jeszcze sa...

« Odpowiedź #22 dnia: Kwiecień 01, 2002, 14:43:28 »
wczoraj kupilem w czeladzi i jeszcze byly