kwieto ja ja to wiem, ale szukam ciągle jakiegoś normalnego rozwiązania albo chociaż "małego tricku", ale jeśli iPod może pobierać zdjęcia z czytnika belkina, to myślę, że jest to tak zrobione, że pliki zapisują się na dysku i dodawane są odpowiednie wpisy do biblioteki ipoda dzięki czemu pliki traktowane są jak normalnie wgrane przez iTunes, chyba, że z tego czytnika nie da się kopiować plików do ipoda?
drugie rozwiązanie nad którym myślałem to rockbox, z tego co gdzieś przeczytałem(nie pamiętam w tej chwili gdzie) to można w tym oprogramowaniu przeglądać zasoby ipoda wgrane przez itunes, jako dysk przenośny, ale nie jako "disk use" czyli po podłączeniu do komputeru widać muzykę wgraną przez nas którą normalnie słuchamy, i prawdopodobnie oprogramowanie czuwa również nad tym aby pliki które są kopiowane do poda metodą drag&drop przez Findera również były widoczne jako pliki wgrane przez iTunes, a jak wiadomo dla podcastów wystarczy zmienić Genre na podcast i ipod pozwoli już na odpowiednie odsłuchiwanie audycji.
kurcze trochę się rozpisałem, ale zależy mi na tym aby sprawić sobie pda bez windowsa
i jeszcze jedno
kwieto=Kwiatki z jakiegos innego forum?