Jak się kopiuje te cholerne programy?

• 4 Odpowiedzi
  • 580 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Soovek

« dnia: Luty 01, 2005, 12:33:18 »
Przeczytałem wszystko Wasz Faq instrukcje do palma i nic nie kumam.
Próbowałem zrobić to po swojemu, czyli nagrać na kartę przez czytnik kart do folderu Launcher pliki prc i pdb. Takim sposobem udało mi się odpalić przewodas'a
http://republika.pl/szulat/przewodas/ ale program wywalał, że nie ma bibliotek - chociaż były nagrane na karcie. Po prostu program ich nie widział.
Chciałbym dodać, że na karcie zakupionej z palem są pliki prc i wszystkie gry chodzą bez problemu.
Posiadam System 4.1
Pilot w wersji Lite do 4.1 też nie lata:P
PROSZĘ O POMOC
PS. Po czym poznam, że w 515 proces ładowania się zakończył? <ile czasu trzeba ją ładować?>

*

Offline Kusiu

• 3968
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 01, 2005, 13:08:13 »
Cytat: Soovek
Próbowałem zrobić to po swojemu, czyli nagrać na kartę przez czytnik kart do folderu Launcher pliki prc i pdb. Takim sposobem udało mi się odpalić przewodas'a
http://republika.pl/szulat/przewodas/ ale program wywalał, że nie ma bibliotek - chociaż były nagrane na karcie. Po prostu program ich nie widział.
Z tego co pamiętam to wina Przewodasa, jego bazy muszą być w RAM-ie.

Pilot w wersji Lite do 4.1 też nie lata:P
On obowiązkowo musi być w RAM-ie.

PS. Po czym poznam, że w 515 proces ładowania się zakończył? <ile czasu trzeba ją ładować?>
Pewnie w instrukcji jest napisane.

*

Soovek

« Odpowiedź #2 dnia: Luty 01, 2005, 13:21:54 »
Wielkie dzięki TY zawsze pomagasz :)
Tylko jest mały problem: Jak chce przekopiować Pilota z karty na palma wywala taki komunikat: Copy protected apps and databases can't be copy. These are listed with a lock icon next to them. Lub coś takiego piszę z pamięci!! Gdzie to się odblokowywuje.
Proponuje wykasować wszystkie moje posty bo zaśmiecam forum:)
Tylko najpierw odpowiedzcie:)

*

Offline Kusiu

• 3968
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 01, 2005, 14:04:52 »
Tylko jest mały problem: Jak chce przekopiować Pilota z karty na palma wywala taki komunikat: Copy protected apps and databases can't be copy. These are listed with a lock icon next to them. Lub coś takiego piszę z pamięci!! Gdzie to się odblokowywuje.
Możesz to zmienić posiadając jakiś menadżer plików np.  darmowy FileZ. Ja bym jednak go po prostu wykasował z tej karty i od nowa zainstalować z PC.

*

Soovek

« Odpowiedź #4 dnia: Luty 01, 2005, 14:14:41 »
Pilit chodzi przez Irde przesłałem :) Tylko jest delikatny problem natury pirackiej :p Potrzebuje link do Pilota Full i Lite Version tylko wersje pełna NIE DEMO:) do OS 4.1 (Moge wziaść od innego palma?? np. III??)
Przewodas też chodzi. Mogę ogladać filmy na moim palmie?? Słuchać muzyki?? Gdzie znaleść nowe tapety?? Te z 2 strony forum"skórki" nie działają:( Dzieki za odpowiedz :D Serio skasujcie moje posty, bo śmietnisko zrobiłem. :p