Organizer do Palmtopa...

• 7 Odpowiedzi
  • 782 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Organizer do Palmtopa...
« dnia: Czerwiec 27, 2006, 11:26:28 »
Witam!  :)
Buszuje po stronkach WWW w poszukiwaniu jakiegoś dobrego organizera i żadnego niemoge znaleść jakiego potrzebuje...  :(
Pomożecie? Będę wdzięczny...

- kalendarz z ikonkami (np. samolot, spotkanie itp)
- łatwy w obsłudze   :proud:
- alarm

Co mi polecacie i czego sami używacie...

Pozdrawiam!

Organizer do Palmtopa...
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 27, 2006, 13:40:41 »
To ja sie podlacze pod temat, jesli wolno, bo nie chce zakladac nowego, a potrzebuje do Palma (TX) jakiegos darmowego programu w ktorym bede mogl sobie zapisac plan zajec na uczelni.

Chyba ze w standardowym organizerze da sie tak wpisac jakies zadanie na dany dzien, zeby sie wyswietlalo co tydzien, przez zaday okres czasu (konkretnie od 1.X do np. 20.VI) - jesli tak mozna, to powiedzcie jak, bo ja takiej opcji nie widze :)

*

Offline RoNi

• 815
  • Sprzęt: TX, Tungsten E, Treo 680, Huawei P20
Organizer do Palmtopa...
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 27, 2006, 14:16:06 »
Cytat: "Regis86"
To ja sie podlacze pod temat, jesli wolno, bo nie chce zakladac nowego, a potrzebuje do Palma (TX) jakiegos darmowego programu w ktorym bede mogl sobie zapisac plan zajec na uczelni.

Chyba ze w standardowym organizerze da sie tak wpisac jakies zadanie na dany dzien, zeby sie wyswietlalo co tydzien, przez zaday okres czasu (konkretnie od 1.X do np. 20.VI) - jesli tak mozna, to powiedzcie jak, bo ja takiej opcji nie widze :)

Jakieś_Wydarzenie- Details: Repeat: other: week: every 1 week: end on (choose date) :)

(tak sobie zapisywałam zajęcia)

Organizer do Palmtopa...
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 27, 2006, 14:20:53 »
A gdzie to jest? w ogole owimy o tym samym programie? :) Bo ja mam na mysli Calendar v 1.2.5. I takiej opcji tam nie widze...

EDIT: Dzieki

*

Offline kwieto

• 2785
Organizer do Palmtopa...
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 27, 2006, 14:36:51 »
Cytat: "Regis86"
A gdzie to jest? w ogole owimy o tym samym programie? :) Bo ja mam na mysli Calendar v 1.2.5. I takiej opcji tam nie widze...

Szukajcie a znajdziecie...

W Details opcja Repeat jest druga od dolu
Tam wybierasz w zaleznosci od tego co potrzebujesz, jesli np. co tydzien do okreslonej daty to trzeba zaznaczyc other a nastepnie opcje sa juz chyba jasne.

Tak, mowimy o tym samym programie.

Zreszta te opcje byly juz w baaaardzo starych wersjach Palm OS
Ludzie zazdroszczą ci nie tego, że coś zrobiłeś, ale tego że ci się chciało to zrobić.

Organizer do Palmtopa...
« Odpowiedź #5 dnia: Czerwiec 28, 2006, 01:03:11 »
No wiedziałem, że gdzieś jest ta funkcja REPEAT   :D
HaHa a ja niewiedziałem gdzie ona jest... bo zawsze myślałem, że "to" służy  do alarmu.  :proud:

#TEMACIK ZAMYKAMY#

*

Offline slawlang

• *
  • 77
  • Sprzęt: HP Pre3
Organizer do Palmtopa...
« Odpowiedź #6 dnia: Lipiec 25, 2006, 21:57:06 »
Proponuje Maximusa. Nie wiem czy spelni Twoje oczekiwania. Jesli wymagasz wodotryskow to nawet nie probuj. Ale jesli szukasz czegos gdzie szybko i latwo mozna zaznaczyc ze we wtorek lecisz samolotem a w srode musisz odwiedzic kumpla i babcie i napic sie piwa to nadaje sie jak ulal. Ja go uzywam i teraz probuje przesiasc sie na ppc i niczego podobnego nie moge wyszukac w tym gaszczu;)

*

Offline maniek15

• **
  • 132
    • BugMeNot
  • Sprzęt: T|X , 6630 , iPod Touch 2g 16GB , i760
Organizer do Palmtopa...
« Odpowiedź #7 dnia: Lipiec 26, 2006, 20:29:23 »
Co do organizera to polecam Agendusa  (płątny)
http://www.iambic.com/agendus/palmos/
A dla ucznia/studenta darmowy program Yesterday .