Netfront nie działa Tungsten E

• 4 Odpowiedzi
  • 584 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Sierpień 16, 2006, 20:47:34 »
Witam mam Tungstena E i mam problem z instalacją Netfronta. Jak zainstaluje v2 to po restarcie systemu pomaga mu już tylko hard reset. Pokazuje sie na tle loga palm okienko które toroche pomryga i nic się potem nie dzieje. A jak próbuje zainstalować v 3 to twierdzi, że ma za mało pamięci. Wewnętrznej ma wolne 27MB, a na karcie z 20MB. Jak próbuje dać instalke do pamięci palma to Hot sync sie burzy i nie zgrywa go a jak zgram na karte pamięci to nie da sie zainstalować.
Pozdrawiam.

*

elektryk

« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 16, 2006, 21:00:02 »
napewno jest jakis pli readme.txt, albo inny opis instalacji i wymagan. a moze chcesz instalnac jakis *.patch.* to wtedy moga byc rozne problemy.

« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 16, 2006, 23:14:47 »
w archiwym nie ma żadnych read me, a pliki ściągnąłem z linków które były podane tu na forum:

http://www.palmpowerups.com/priv/netfrontInstaller.zip

http://space.dnsprotect.com/~jamerica/1src/VZNetFront/VZNetFront.zip

*

Offline ..::przemek::..

• 326
  • Sprzęt: iMac G4 Flat Panel - piekny :) | Palm T|T3 | Motorola V6 Maxx | iBook G4 - pol zywy :(
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 16, 2006, 23:54:41 »
U mnie na T3 w ogole sie nie instaluje. Jade teraz na WebPro. Forum dziala pieknie. Wlasnie pisze z palma :)

« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 17, 2006, 20:26:32 »
Jest jakaś sprawna wersja NetFronta na Palm OS? Na stronie producenta nawet triala nie mogłem znaleźć.

P.S.
Czy to jest normalne ze TCPMP czasem zwalnia? Da się na to coś poradzić mam wersje 0.71 czyli najnowszą stabilną i 22MB wolnego ramu.

edit:

Już doszedłem dalczego zwalniał. Skonwertowałem film do rozdzielczości T3 320x480 zamiast do E 320x240.