Metatrader i Hires

• 2 Odpowiedzi
  • 374 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline FXT

• 2
Metatrader i Hires
« dnia: Sierpień 14, 2006, 18:32:22 »
To mój pierwszy post, więc witam wszystkich :)

Mam Sony Clie z PalmOS 4.1. Na stronie http://www.metaquotes.net/downloads jest sobie program MetaTrader for Palm 1.72. Ściągnąłem toto, zainstalowałem... zobaczyłem program pracujący w rozdzielczości 160x160 :/ Jest jakiś sposób, by program wykorzystywał Hires? Czy na PalmOS 5 będzie tak samo? Mam prośbę do posiadaczy Palmów z HiRes+: czy ktoś z Was mógłby zrobić zrzut/zdjęcie Palma z widokiem wykresu świecowego z tego programu (Charts i jedna z ikonek u dołu ekranu)? Jeśli będzie dobrze, zmieniam sprzęt na T|X :)

*

Offline Bujak

• *
  • 60
Re: Metatrader i Hires
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 16, 2006, 06:10:53 »
Cytat: "FXT"

Jeśli będzie dobrze, zmieniam sprzęt na T|X :)

160x160 i Metatrader to jakies nieporozumienie. Nawet w T|X bedziesz mial tylko 480x320, o ile nie wspomniane 160x160. Jesli dla MT chcesz zmieniac sprzet, pomysl raczej o PPC z VGA, ten program lubi wysokie rozdzielczosci.

*

Offline bronek

• **
  • 206
  • Sprzęt: Era G1
Re: Metatrader i Hires
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 16, 2006, 22:37:31 »
Cytat: "FXT"
...Czy na PalmOS 5 będzie tak samo? Mam prośbę do posiadaczy Palmów z HiRes+: czy ktoś z Was mógłby zrobić zrzut/zdjęcie Palma z widokiem wykresu świecowego z tego programu (Charts i jedna z ikonek u dołu ekranu)? Jeśli będzie dobrze, zmieniam sprzęt na T|X :)

Cześć,

niestety, na TXie też jest tylko 160x160

a wygląda to (w sumie nie tak tragicznie), tak:

p.s.
mój pierwszy post z obrazkiem  :O~