Hello,
Nie wiem czy obniżka w USA przełoży sie bezpośrednio na ceny w Polsce. Ja kupiłem w ostatnią srodę (18.01). JAk na razie jestem pozytywnie zaskoczony. Blazer wyświetla strony które przegladam (1src, aceshardware, theinquirer.net, arstechnica) nie wyłączając forów. Więc jest cool. Nie podłaczyłem sie jeszcze do firmowego klenta pocztowego, bo czekam kiedy zmigrujemy do exchange z groupwise. Ciekawe jak to będzie z przechowywaniem na palmie maili z załącznikami. JEstme ciekaw czy kalendarz exchange też się będzie synchronizował. Na razie to rozpoznaje urządzenie. Kilka razy miałem soft reset. Ale to Balzer mi fiknął na stronei WP, a szkoda bo tam mam maila. W pracy mam hot spot i ładnie sie łączy z nim urządzenie. Nie bawiłęm sie jeszcze BT bo niestety mój aparat telefoniczny nie ma niebieskiego zęba. Szkoda, bo to jest super połączenie Palm+telefon. Jako ciekawostkę podam że można przez przypadek ukraśc cudze sms przez BT. Ogólnie jest cool. Wifi drenuje potwornie baterie. Nie odczuwam jakoś tragicznie lagów. Ale od razu uaktualniełem urządzenei do ver 2.0. JEstme zadowolony, póki co. Muzyki fajnie sie słucha przez pocket tunes. Sprzedawca powiedział że kilka "dziewczynek" kupiło LD jako odtwarzać MP3. Ciekawe. Ciągle badam na co mogę sobie pozwolić z gadżetem , więc moje wrażenie nie są pełne. Nie instalowałem aplikacji 3party. Mam tylko FileZ. Ogólnie urządznie jest super mega cool zabawką jesłi masz prace gdzie dużo jeżdzisz, masz spotkania, wydatki do chargowania, kontakty do zapamiętania. Wtedy super sie sprawdza.