Hello,
Aż wstyd mi o tym pisać, aale ma zagwozdkę i nie wiem co ma mzrobić. Chodzi o dostę do inetu przez GPRS. Łączyłem sie przez IR i Nokię 6100. Skorzystałem z FAQ na PDAClub i po pewnym pieszczniu wszystko elegancko chodziło. Niestety zachciało mi się BT, jak wiadomo lepsze wrogiem dobrego. Telefon - SE T630. I mam kaszankę. Sciągnąłem sterowniki telefonów z Palma i zainstalowałem. LD widzi telefon i mogę wysyłać sms etc. Ten wbudowany wizard do BT i instalacji dostepu do siecie woła o pomstę od nieba. Są jakieś argentyny, a nie ma ustaień operatorów GSM dla naszej kochanej ojczyzny. Chyba P1 ma nas w d..... Prosze wybaczyć mi problemyu z anger management. Zainstalowałem dostep do GPRS zgodnie z FAQ na PDAClub. Wszystko ładnie. Elegancko sie łaczy, w teorii jest cool. Ale Blazer pisze mi że nie może znajdować adresów URL stron, albo że strony www sa niedostępne. Czyli kiszka. Co robić? Gdzie jest bład? Czy mam ustaić połącznie BT z telefonem GSM, Modmem. Jaki typ urzadzenia. Standart GSM Phone, czy Universa Phone Driver. Próbowałem kombinacje ustawień , ale nie wspólpracuje. Może coś w phonie jest nie tak. Najzabawniejsze ze stara wierna N6100 i IR tez łaczy , ale nie znajduje adresów URL. Czy ktoś oświecony mógłby mi poradzić co robić ?