Który kupić???? Ważne !!!

• 8 Odpowiedzi
  • 649 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Soovek

« dnia: Styczeń 28, 2005, 23:23:22 »
Vx, VIIx, m105 proste pytanie ;P (dla mnie b.trudne) Proszę pomóżcie tylko szybko bo aukcje na allegro sie kończą a ja nie wiem który najlepszy. Z GÓRY WIELKIE DZIĘKI

*

Offline Kusiu

• 3968
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 28, 2005, 23:26:33 »
Vx - najlepszy wygląd (aluminiowa obudowa), małe wymiary i masa. Możliwości każdy z nich ma identyczne.

Z Vx-em jest tylko jeden problem, trzeba mieć nadzieję, że aku nadal działa poprawnie. W m105 i VIIx zamiast akumulatorka są dwie baterie typu AAA.

*

Soovek

« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 28, 2005, 23:50:25 »
A jest możliwość wymiany akumulatorka w Vx?? Bo pewnie tego wezmę!! Pytam się jakby co??? Ale koleś twierdzi, że aku trzyma 7 dni. Proszę o szybkie odpisanie!! DZIĘKI

*

Offline Kusiu

• 3968
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 29, 2005, 00:33:14 »
Cytat: Soovek
A jest możliwość wymiany akumulatorka w Vx??
Nie jest to proste aczkolwiek wykonalne. Palmy Vx są niestety sklejane, trzeba zastosować patent z suszarką żeby go otworzyć. Zdobycie nowego aku też nie jest proste, ale zawsze można dopasować coś np. od komórki albo od innego palma (m5xx?).
W związku z powyższym znacznie lepiej jest kupić sprawny egzemplarz ;)

*

Soovek

« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 29, 2005, 01:14:42 »
ok dzięki pytałem się "na zaś" Egzemplarz, który mam zamiar kupić jest w stanie idealnym.:)) Do jakiej ceny ołpłaca się kupić Vx?
PS. Stałem się bywalcem Waszego forum:) i tak już zostanie:D

*

Offline memek0

• 340
    • ---
« Odpowiedź #5 dnia: Styczeń 29, 2005, 09:39:52 »
Opłaca się do hmm...za pełen komplet do 250zł....Swój kupiłem za 200, ale bez płyty, pudełek, instrukcji, i etui :P No ale coz, musiałem kupic jak najszybciej a nie było sprzedawców oferujących sprzedaz poza allegro :P

*

Soovek

« Odpowiedź #6 dnia: Styczeń 31, 2005, 20:42:39 »
Hehe dziś kupiłem 515:)

*

Offline kzarczyn

• **
  • 180
  • Sprzęt: Palm m515
« Odpowiedź #7 dnia: Luty 07, 2005, 14:43:35 »
A można się diwiwedzieć jaki dokładniej jest ten patent z suszarką na rozklejenie palm V?

*

Offline Kusiu

• 3968
« Odpowiedź #8 dnia: Luty 08, 2005, 09:06:20 »
Cytat: kzarczyn
A można się diwiwedzieć jaki dokładniej jest ten patent z suszarką na rozklejenie palm V?
Z tego co pamiętam to trzeba nagrzać łączenia od tyłu, wtedy klej traci swoje właściwości, staje się elastyczny i można rozdzielić obudowę.
Należy jednak bardzo uważać, kolega przy okazji tak go rozgrzał, że ekran się popsuł (wygiął od gorąca).