Witam!
jest taka sprawa ze mam kilka problemomw z TE, nie to ze cos nie dziala, ale raczej chodzi mi o sprawe zewnetrznego wygladu. czy jest mozliwosc wymiany obudowy w TE? pytam bo dostalem ostatnio palma i obudowa jest zniszczona, porysowana i ogolnie niezbyzt sie prezentuje zewnentrznie, mnie to tam wsio ryba w sumie ale jakbym chcial go sprzedac to ludziska na wyglad patrza :/ a ta szybka gdzie sie pisze i sa ikonki (te 4 z domkiem, menu, hotsync i z lupa) jest w oplakanym stanie, na srodku jest tak wyjechane ze bardzo utrudnia to pisanie czy mozna to naprawic? i jeszce kolejna sprawa do zewn. wad glosniczek mi czasami nie gra czasami trzeszczy.. :/ rozkrecalem go w celu naprawienia tego bledu bo pewno moze kabelek nie styka ale nie moglem sciagnac obudowy.. czy sa jakies specjakne techniki do sciagania obudowy czy poprostu za slabo probowalem ja "oderwac" ?
PYTANKO2.
scaignalem sobie jakiegos PiLoca i tam jest wersja light i jakas jeszce i kaza za to zaplacic kilkanascie $ wiec mysle sobie nie instaluje bo jak to demo to kaszana :/ wiec czy mozna gdzies dostac(oczywiscie za free) taka wersje , ktora np po 15 dniech nie bedzie krzyczala o rejestracje?
PYTANKO3.
mam Zlauncher i on nie wyswietla mi wszystkich plikow z karty SD :/ to dlatego ze demo czy trzeba namieszac w ustawieniach?
PYTANKO4.
na palmie jest OS 5.2.1 czy mozna wgrywac jakies nowsze softy (czy w ogole istnieja nowsze) tak jak np mam win98 i mysle sobie czas na nowszy soft i wrzucam win2k.. czy poprostu jest firmowo wrzucony ten i ten do smierci musi tam zostac..?
Bylbym dzwieczny:P jakby ktokolwiekl odpowiedzial chociaz na jedno pytako... pozdro menol..