Słuchajcie, Panowie, nie wiem czy to postęp czy nie, ale na T3 działają sterowniki FAT32 które umożliwiały obsługę kart 4GB Zire'owi 72.
Dzięki uprzejmości kolegi
yaroosa, który zgodził się przeprowadzić eksperyment wiemy że karta 1GB sformatowana pod Fat32 działa bezproblemowo na T|T3. Testowane z dwiema różnymi kartami, żadna z nich nie działała wcześniej właśnie ze względu na format, teraz wszystko aż gwiżdże.
Oczywiście nie róbmy z tego burzy, nie wiemy ciągle jak z kartami 4GB. Mimo wszystko jest to jakiś postęp.
Dalsze badania w toku.
Wiemy że zapisu nie umożliwimy w żaden sposób, wiemy natomiast że odczyt kart 4GB również się przyda. W końcu na przykład do filmów czy muzyki taka karta byłaby idealna. Wgrywamy na komputerze, wkładamy kartę do T3 i nie obchodzi nas czy T3 potrafi zapisywać czy nie, ma po prostu grzecznie odtwarzać filmy.
Dla osób zainteresowanych, poniżej link do sterowników.
http://www.konradwan.pl/FAT32.prcSterowniki należy z karty skopiować do Ramu, proszę ich nie Hotsyncować ani nie TheMissingSyncować, bo to nic nie da. Nie ponoszę odpowiedzialności za ich wadliwe działanie, zniszczenie urządzenia bądź karty.Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję że chociaż tym razem nie zrobiłem z Siebie debila.