Jak to jest z tym T|T...?

• 4 Odpowiedzi
  • 731 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline bs

• **
  • 105
« dnia: Kwiecień 16, 2003, 15:07:20 »
Witam,

Tak patrzac na rozne wypoiwedzi itp.to ten palm sie do nieczego nie nadaje;p To sie obudowa sciera, to jakis soft sie zaweisza... Wiem oczywiscie ze czesciej pojawiaja sie posty na temat jakis wad itp, ale i tak nie wyglada to super:(

Czy warto juz kupic T|T czy moze poczekac na nowa konstrukcje z palmOS 5.0 ? Moze Sony TG50?

« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 16, 2003, 17:49:41 »
czekajac wciaz na nowego palma moze sie okazac ze nic nie kupisz bo w kazdym nowym moga byc jakies inne nowe błędy (jak w windowsie ;)

a tak powaznie mam T | T od jakis 6 miesiecy nie widac na nim zadnych rys a niemam pokrowca; wyszly laty do dygitalizera i do audio nic na razie wiecej mi nie potrzeba

*

Offline bs

• **
  • 105
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 17, 2003, 10:25:32 »
heh nie oczywiscie to ja rozumiem:) Chodzilo mi o to, ze jest to w sumie 1 model z PalmOS v5 imho cos w stylu jednak wersji beta, bo dopiero teraz zostala wychwycona chmara bledow i innych niedogodnosci...

No nic ale dzieki za info... po prostu waham sie czy kupic teraz T|T czy moze jednak cos w stylu Sj33, T665...

*

Offline astved

• **
  • 137
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 17, 2003, 13:37:33 »
pomyśl o Sony tg50, ma 200mhz procesor i wbudowaną klawiaturkę, właśnie sprowadzam demo, jak będę miał opiszę wrażenia. Ale TT jest całkiem spoko

*

Offline bs

• **
  • 105
« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 18, 2003, 17:00:03 »
mnei sie TG50 bardzo podoba... tylko troche za drogi jak naraze dla mnie...