interpilot 2.5

• 8 Odpowiedzi
  • 703 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

interpilot 2.5
« dnia: Sierpień 25, 2005, 23:14:42 »
czy mi się zdawało, czy kiedyś była możliwość darmowej rejestracji tego programu? czy można się jeszcze zarejestrować? ewentualnie gdzie można się zarejestrowac?

*

Offline Kusiu

• 3968
interpilot 2.5
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 25, 2005, 23:52:07 »

interpilot 2.5
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 26, 2005, 12:06:38 »
Dzięki! Jednak dobrze pamiętałem, ale za cholerę nie potrafiłem znaleźć tego sposobu na rejestrację. Teraz sobie to na dysku już zapiszę ;)

*

Offline Kajetan Krykwiński

• 6211
    • Kocham Wieluń: dziennik internetowy poruszający zagadnienia związane z Wieluniem i okolicami
  • Sprzęt: Karton antyków. Albo i dwa.
interpilot 2.5
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 07, 2005, 07:26:54 »
a jest sposób na darmową rejestrację pilot font editora???

*

Offline enderx

• 13
  • Sprzęt: TX
interpilot 2.5
« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 21, 2005, 11:40:21 »
hmmm... interpilot bylby ok, ale mam problem z tym, ze mimo ze wersja jest zarejestrowana, to i tak przy kazdym wlaczeniu palma pojawia mi sie okienko z informacja, ze nie jest to pelna wersja i musze wciskac "dismiss". niby nic wielkiego ale wkurza jak cholera.

problem w tym, ze w clie nie dzialaja inne znane mi sposoby na polskie znaki. czy ktos moze mi cos podpowiedziec??

*

Offline Kusiu

• 3968
interpilot 2.5
« Odpowiedź #5 dnia: Wrzesień 23, 2005, 11:50:54 »
Cytat: enderx
hmmm... interpilot bylby ok, ale mam problem z tym, ze mimo ze wersja jest zarejestrowana, to i tak przy kazdym wlaczeniu palma pojawia mi sie okienko z informacja, ze nie jest to pelna wersja i musze wciskac "dismiss". niby nic wielkiego ale wkurza jak cholera.
Eee, na pewno poprawnie ją zarejestrowałeś? Nic takiego nie powinno się pokazywać.

*

lucass

interpilot 2.5
« Odpowiedź #6 dnia: Wrzesień 23, 2005, 14:31:10 »
mam poprawnie zarejestrowany a wyswietla mi komunikat : ze moja wersja interpilota jest starsza niz moj os ( mam palm os 5.2.8) i prosi o sciagniecie update ze strony www.sergem.net, sek w tym ze na stronie niema nowszej wersji bo projekt interpilot został zawieszony odkąd jest Piloc :/

*

Offline Kusiu

• 3968
interpilot 2.5
« Odpowiedź #7 dnia: Wrzesień 23, 2005, 14:42:22 »
Cytat: lucass
mam poprawnie zarejestrowany a wyswietla mi komunikat : ze moja wersja interpilota jest starsza niz moj os ( mam palm os 5.2.8) i prosi o sciagniecie update ze strony www.sergem.net, sek w tym ze na stronie niema nowszej wersji bo projekt interpilot został zawieszony odkąd jest Piloc :/
To już rozumiem. Interpilot nie będzie działał poprawnie na OS5, trzeba zainstalować PiLoc-a lub zastosować takie coś: http://www.ws.aplus.pl/teksty/palm-pl.html#palm5

*

Offline enderx

• 13
  • Sprzęt: TX
interpilot 2.5
« Odpowiedź #8 dnia: Wrzesień 23, 2005, 16:12:21 »
Cytat: Kusiu
Cytat: enderx
Eee, na pewno poprawnie ją zarejestrowałeś? Nic takiego nie powinno się pokazywać.

no chyba poprawnie. wszedlem na stronke, sciagnalem pliki, wypelnilem ankietke, wczytalem  pliki do palma, wklepalem otrzymany kod. co mozna zrobic wiecej...?