Unknown error (0xffffffff)

• 1 Odpowiedzi
  • 391 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Lipiec 15, 2005, 23:02:58 »
Od niedawna jestem posiadaczem Zire 72. Dostałem go w prezencie. Ściągnąłem Palm Desktop i instrukcję obsługi ze strony producenta, niestety w języku angielskim. Staram się wszystko robić tak jak jest to w niej opisane. Nie jestem zbyt biegły w oprogramowaniach co dodatkowo komplikuje mi obsługę. Palmtop łączy się przez ChotSync z PC. Po umieszczeniu plików np. mp3 w Quick Install i puszczeniu ChotSync pojawia mi się komunikat Uncnown error (0xffffffff) - w palmtopie mam kartę SD 512 MB. Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić w miarę prosty sposób w czym tkwi problem? Nie bardzo także wiem jak przerzucić dane z palmtopa na PC. Proszę o pomoc.
P.S. próbowałem się zastosować do rad udzielonych michalowi_o (Zire 71) w problemie podobnym do mojego, lecz nic z tego nie wyszło.

*

Offline Kusiu

• 3968
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 16, 2005, 11:28:42 »
Wrzucanie mp3 w ten sposób to słaby pomysł, transfer jest tak mały, że wyrzuca takie dziwne błędy.

Kup sobie czytnik kart lub zainstaluj program typu CardExport2, który spowoduje, że karta umieszczona w palmie pojawi się w systemie jako dysk wymienny - http://www.softick.com/cardexport2/