Handera(i inne) programy na CF/SD

• 3 Odpowiedzi
  • 385 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Kwiecień 06, 2005, 15:41:59 »
Witam
Mam naspteujace pytania w sprawie Handera 330 oraz ogolnego dla PDA z kartami.
1.Dlaczego nei moge scagnac hotsync-em notatek z CFki, dlaczego nie moge wysyłac nic na karte?
2.Dlaczego programy takie jak Wortsmith,Primer,Quickword,Ebookreader i inne nie widza plikow ktore mam na karcie, mimo iz zainstalowałem AutoCf.
Moze czegos niewiem (duzo tego pewnie).
3.Czy instalacja nowego Os-a moze uszkodzic PDA?
4.Czy mozna na Handera 330 zainstalowac palmos 4.1?

Prosze o kontakt z uzytkownikami Handery.

*

Offline duskerini

• 649
    • http://www.tunio.info
  • Sprzęt: HP 6510, palmT|T, n6600
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 06, 2005, 18:47:11 »
3. jaknajbardziej, np gdy podczas całej operacji zawiesi sie pc/baterie skonczą, lub jakiś inny czynnik spowoduje nie dokończenie operacji do końca
na więcej nie odpowiem nie znam handery..

« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 06, 2005, 19:46:28 »
Chodzi mi o wypowiedzi uzytkownikow takich sprzetow jak Palm III, 500-515 i podobnych ktore maja karte SD (czy jakakolwiek inna). Moze to wina Hotsynca?

*

Offline Kusiu

• 3968
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 08, 2005, 12:25:02 »
Cytat: madd
1.Dlaczego nei moge scagnac hotsync-em notatek z CFki, dlaczego nie moge wysyłac nic na karte?
A jakie pliki próbujesz wrzucić za jego pomocą? Bo nic innego niż *.prc, *.pdb tak nie wrzucisz.

2.Dlaczego programy takie jak Wortsmith,Primer,Quickword,Ebookreader i inne nie widza plikow ktore mam na karcie, mimo iz zainstalowałem AutoCf. Moze czegos niewiem (duzo tego pewnie).
Obsługa kart jest inna w Handerze bo to ich własny wymysł, karty w urządzeniach Palm Inc. pojawiły się później. Te programy powinny współpracować z kartą bez najmniejszych problemów.

Prosze o kontakt z uzytkownikami Handery.
Pomocy musisz szukać raczej na grupie pl.comp.sys.palm a tym bardziej na zagranicznch forach.