Gryzienie klawiatury? czy to pasuje?

• 9 Odpowiedzi
  • 874 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline jackcze

• **
  • 220
  • Deus Ex Machina
  • Sprzęt: był Tungsten E - był Tungsten T - jest Tungsten T3 i Clie TH-55
Gryzienie klawiatury? czy to pasuje?
« dnia: Październik 16, 2008, 11:14:55 »
Mam pytanie prośbę - czy taka klawiaturka   :O http://www.allegro.pl/item459528489_klawiatura_skladana_do_palm_500_505_515_hit.html
będzie pasowała do tungstena t3?
A teraz prośba jeśli nikt nie wie to czy mogę kogoś  prosić ze szczecina kto ma tungstena t3 o sprawdzenie?

Niestety sprzedający nie wie czy ona jest zgodna.
No na tym mam zgryz odnośnie klawiaturki!  :grin:

Cena wydaje się być do zniesienia - jeśli nie lub jest za wysoka to proszę o info.  :-?

No to tyle - pozdrawiam i czekam.
Pierwszym urządzeniem mogącym przypominać dzisiejsze palmtopy był Psion Organizer, który powstał w 1984 r. Wyglądem i funkcjonalnością przypominał rozbudowany kalkulator. W 1989 r. powstały dwa urządzenia: Atari Portfolio oraz Pocket PC

*

Dino_Zaurus

Odp: Gryzienie klawiatury? czy to pasuje?
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 16, 2008, 11:34:08 »
wedlug mojej wiedzy nie...ale moge sie mylic :) czemu nie kupisz wireless palm keyboarda ?

*

Offline jackcze

• **
  • 220
  • Deus Ex Machina
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 16, 2008, 12:00:33 »
Niestety wireless nie, ponieważ nie mam wireless -  mogłaby być bluetooth ale są jeszcze za drogie. :wink:
Pierwszym urządzeniem mogącym przypominać dzisiejsze palmtopy był Psion Organizer, który powstał w 1984 r. Wyglądem i funkcjonalnością przypominał rozbudowany kalkulator. W 1989 r. powstały dwa urządzenia: Atari Portfolio oraz Pocket PC

*

Offline Kapitan Pazur

• 11296
  • Sprzęt: iPhone 5, Xperia Z3 Compact
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 16, 2008, 13:02:13 »
ale takie "wireless" na pewno masz - klawiatura o której wspominał Lucass jest na IR   :grin:

*

Offline jackcze

• **
  • 220
  • Deus Ex Machina
« Odpowiedź #4 dnia: Październik 16, 2008, 13:39:04 »
Zgadza się IR mogłaby być tylko kto sprzeda i za ile. Może kolega Lukass ma do sprzedania taką?
Chętnie bym kupił.  :E

*

Offline Kajetan Krykwiński

• 6211
    • Kocham Wieluń: dziennik internetowy poruszający zagadnienia związane z Wieluniem i okolicami
  • Sprzęt: Karton antyków. Albo i dwa.
« Odpowiedź #5 dnia: Październik 16, 2008, 16:32:16 »
t3 miał to do siebie że nie działały na nim klawiatury na universal connectorze...

*

Dino_Zaurus

« Odpowiedź #6 dnia: Październik 17, 2008, 00:49:54 »
akurat mam, ale nie sprzedam...wiernie mi sluzy, mala wygodna i dziala nie tylko z t3 :)

*

Offline jackcze

• **
  • 220
  • Deus Ex Machina
« Odpowiedź #7 dnia: Październik 17, 2008, 09:34:22 »
może jednak kolega pomoże? wiem, że ciężko się rozstać ale dla mnie byłoby to kolosalne przyspieszenie i wybawienie - na razie nie ponaglam ale proszę o przemyślenie.  :grin:

*

Dino_Zaurus

« Odpowiedź #8 dnia: Październik 17, 2008, 10:25:58 »
polecam przegladac ebay, tam mozna znalesc...

*

Offline jackcze

• **
  • 220
  • Deus Ex Machina
« Odpowiedź #9 dnia: Listopad 19, 2008, 09:56:12 »
Kupiłem klawisze Snapntype t803 - sa bajeranckie  :D ale nie chodzą klawisze kierunku (strzałki) w głównym oknie - pisać można. Może macie jakieś wyjście. Sa na stronie www.tt-tec.com

Jeśli nie będzie lepiej to je oddam. :|

Napisane: Październik 18, 2008, 22:22:57
Oddałem je. Niestety nic im nie pomogło. Czyli nadal szuka klawiszy pod t3.