Witam.
Moze sie to wydac dziwne, ale probuje od dwoch miesiecy kupic w Polsce, najlepiej w okolicach Slaska, palma Tungsten TX z gwarancją realizowana w kraju o nie udaje mi sie. Dodam ze interesuje mnie urzadzenie w cenie do 1300 zl. Okazuje sie kupienie TXa w Polsce, w sklepie, graniczy z cudem. Ostatnio nacialem sie na kilku zakupach sprzetu tego typu stad moj upor zeby to bylo w sklepie i z polska gwarancja. Probowalem juz w kilku sklepach i albo okazuje sie ze nie maja sprzetu, albo ze "z ta gwarancja to wlasciwie nie wiadomo jak to jest". W pixmanii sprzet dostarczaja szybko ale gwarancja we Francji - odpada, zamowilem juz telefonicznie sprzet w sklepie X1, dopiero przy odbiorze okazalo sie, ku wielkiemu mojemu zdziwieniu ze podane mi telefonicznie ceny to ceny netto - kpina, odpadlo. W komputroniku czekam juz blisko 2 miesiace, przesuwaja tylko termin dostarczenia i olewaja sprawe. Trudno chyba miec do wiekszosci pretensje w momencie gdy dystrybutor na Polske rowniez nie radzi sobie z zaopatrzeniem. Dzwonilem do nich i uslyszalem, ze "moze za 2-3 tygodnie" i tym podobne rzeczy. Rece opadaja. Nie chce mi sie wierzyc, ze to jest takie trudno. Doradzcie.