Program do zarządzania zakładkami IE, Firefox?

• 2 Odpowiedzi
  • 628 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Toper

• **
  • 192
    • http://toperek.w.interia.pl
  • Sprzęt: Toshiba G900
« dnia: Styczeń 09, 2006, 15:56:43 »
Witam, szukam programu na Palma (lub PPC, ale na razie mam Palma Zire, a zamierzam kupić TX), który umożliwiałby trzymanie zakładek w palmie. Chodzi o to, żeby zawsze pod ręką mieć swoje ulubione, czy w pracy czy w domu. W zasadzie i w domu i w pracy mam Firefoxa, tyle że jednego na Linuxie, drugiego na Windows i chciałbym mieć to samo na obydwóch...
Jakoś nie udało mi się znaleźć takiego programu jak dotąd... :( a myślę, że przydałby się nie tylko mi.
Druga sprawa to synchronizacja adresów Thunderbird-Palm, czy coś się ruszyło w tym temacie? Bo jak jakiś czas temu patrzyłem to była to porażka... :(

Pozdrawiam
Toper
Pozdrawiam
Toper

*

Offline Kusiu

• 3968
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 09, 2006, 16:37:34 »
Komercyjna aplikacja Pocket Favorites.

Możesz też je trzymać w pliku html lub skonwertowanym z pliku html do formatu np. Plucker-a.

*

Offline Toper

• **
  • 192
    • http://toperek.w.interia.pl
  • Sprzęt: Toshiba G900
Re: Program do zarządzania zakładkami IE, Firefox?
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 10, 2006, 00:37:12 »
Cytat: "kwieto"
Cytat: "Toper"
a zamierzam kupić TX

Mam do sprzedania T|X, wiec jesli jestes zainteresowany to daj mi znac.
Sprzet jest kompletnie nieuzywany - dostalem go pod choinke, a ze miesiac wczesniej kupilem sobie identycznego, wiec... :"PPP

Swoja droga T|X-a moge z czystym sumieniem polecic :")

Na razie nie kupuje, czekam na pojawienie się Acera N311, muszę sobie go obejrzeć w działaniu i potem gdzieś obejrzeć TX i się zdecyduje jaką platformę wybrać. Możesz mi tylko napisać, czy masz na tego palma gwarancje i reszte papierów i czy był kupiony w Polsce?
Na razie przestawiłem się o 180stopni i chcę Palma, zastanawiam się też na LifeDrive, ale jest za ciężki i za duży, a ja noszę palma w kieszeni koszuli b. często.

Pozdrawiam
Toper
Pozdrawiam
Toper