EDGE już wyszedł :)

• 10 Odpowiedzi
  • 665 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline benco

• **
  • 142
  • Sprzęt: Treo 90 -> TT -> HTC Wizard -> HTC Touch Elfin + Samsung OMNIA + Nokia E51i + eeePC 901
« dnia: Październik 28, 2005, 10:53:39 »
Witam!

Pojawiła się już do ściągnięcia wersja demo gry EDGE. Dostępna jest pod adresem :
http://www.rzanerutledge.com/edge/download.html

Pozdrawiam

*

Offline Kusiu

• 3968
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 28, 2005, 12:38:23 »
Ja właśnie zainstalowałem. Przy pierwszym uruchomieniu chodziła bardzo wolno, ale za drugim razem już jest ok (ponad 20 klatek/s). Nie wiem czym to było spowodowane, ale na szczęście już jest dobrze.

Zaczynam testować :D

*

Offline Yano

• 36
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 28, 2005, 21:02:03 »
hmmm.... na moim zire plynnie dzial natomiast bochater jakos dziwnie szybko chodzi i animacja walki jest dziwna

*

Offline benco

• **
  • 142
  • Sprzęt: Treo 90 -> TT -> HTC Wizard -> HTC Touch Elfin + Samsung OMNIA + Nokia E51i + eeePC 901
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 29, 2005, 23:05:21 »
U mnie pojawia się błąd - INFLATE ERROR :( Nie wiem co robić. Mam T|T i 9,6 MB wolnego. Może jakieś sugestie ?

Pozdrawiam

*

Offline Kusiu

• 3968
« Odpowiedź #4 dnia: Październik 29, 2005, 23:10:55 »
Cytat: benco
U mnie pojawia się błąd - INFLATE ERROR :( Nie wiem co robić. Mam T|T i 9,6 MB wolnego. Może jakieś sugestie ?
Gdzie wgrałeś tę grę? Na kartę? Pewnie tak bo coś dużo wolnego RAM-u Ci zostało..., jakie pliki wrzuciłeś na kartę a jakie do RAM-u?

« Odpowiedź #5 dnia: Październik 30, 2005, 00:39:57 »
Pogralem nieco na Zire71. Chodzi na okolo 20fps i gra sie komfortowo
System walki jest niby turowy, ale mozna to wylaczyc i dac arcade. Fajna gra dosyc. Nie widzialem Ancient Evil wiec zastanawiam sie jak tam to wyglada. Wg. zapowiedzi PPCStudios ma wyjsc niedlugo na palmos.

Aha, przy 1lvl postaci bylo trudno przezyc :D

*

silentjob

« Odpowiedź #6 dnia: Październik 31, 2005, 20:57:59 »
Ancient Evil taki sobie, pierwsze wrażenie było lekko negatywne(grafika wygląda na QVGA o wiele gorzej niż na screenach), ale powoli się do niego przyzwyczajam:).

*

Offline Kusiu

• 3968
« Odpowiedź #7 dnia: Październik 31, 2005, 21:11:05 »
Recenzenci wychwalają tę grę (Edge) pod niebiosa, ale mi się podoba umiarkowanie, chyba z typowych hack&slash-y wyrosłem ;)

Myślę, że Legacy 2 będzie ciekawszą propozycją: http://www.redshift.hu/legacy2preview.htm

*

Offline DonFelipe

• *
  • 77
  • Sprzęt: Sony Clie NX70, Dell Axim X51V
« Odpowiedź #8 dnia: Listopad 01, 2005, 17:40:20 »
EDGE działa bez najmniejszych problemow, przy ok 15 fps, na Clie NX70. Zainstalowalem na karte, a na palmie mam ok 6MB wolnej pamieci. Wszystko smiga pieknie na calym ekranie, a wiec HR+.
Pozdrawiam.
Filip

*

Offline sarinn

• **
  • 209
  • Sprzęt: iPhone 3GS 16GB + SPV e200 + SD 256MB; SPV e650 +
« Odpowiedź #9 dnia: Listopad 01, 2005, 22:20:39 »

Pozdrawiam

Również po instalacji natkąłem się na ten problem. Rozwiązanie znalazłem na forum gry. Wystarczy zainstalować programik z tej stronki i wykożystać jego cudowne działanie powiększające cheap memory w tungstenie :)

Pozdrawiam

« Odpowiedź #10 dnia: Listopad 05, 2005, 22:18:08 »
Cytat: sarinn

Pozdrawiam

Również po instalacji natkąłem się na ten problem. Rozwiązanie znalazłem na forum gry. Wystarczy zainstalować programik z tej stronki i wykożystać jego cudowne działanie powiększające cheap memory w tungstenie :)

Pozdrawiam

chyba heap memory:P, ale dzięki za linka bo miałem też problem z inflatem. Teraz wszystko działa jak należy:)