Na własność nie miałem niczego innego z PalmOS, ale sporo się bawiłem różnymi. T3 był na prawdę bardzo bardzo - jak dla mnie. Do jego funkcjonalności potrzebowałbym jeszcze synchronizacji z najnowszymi outlookami (nie wiem, czy PalmDesktop do T3 to potrafi), WiFi, bezprzewodowa synchronizacja z serwerem poczty (tylko kalendarz i taski - reszta już niekoniecznie), w miarę rozsądna przeglądarka web (czasem na szybko trzeba coś sprawdzić), klient POP3. I żeby po BT gadał z komórkami - czasami nie ma WiFi w zasięgu i trzeba po BT przez komorę jechać. I w zasadzie tyle. Nie muszę mieć multitaskingu, multimediów i nie wiem, czego jeszcze...
Wiem tylko, że Windows Mobile raczej nie jest dla mnie, Nokia z Linuxem jest ekstra, ale do innych zastosowań (PIM odpada, rozmiary nie te i w ogóle). Sam nie wiem, gdzie uderzyć

Najlepiej, gdyby to było nowe urządzenie, ale to już w ogóle chyba nie jest możliwe...
AHA - jeden drobny szczegół - mam Vistę x64. To musi gadać z taką Vistą, bo się jej nie wyrzeknę