Digitizer w TT (rozkalibrowujący sie ekran)

• 6 Odpowiedzi
  • 999 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Czerwiec 14, 2003, 18:41:39 »
Czy miał ktoś problemy z rozklaibrowującym sie ekranem w TT? Rozumiem, że co jakiś czas powinno się to kalibrować. Ale nigdzie nie znalazłem co jaki czas a już szczególnie, że dwa razy dziennie. ;)

« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 16, 2003, 07:35:39 »
No na pewneo nie dwa razy dziennie. Ja to zrobilem raz - na poczatku gdy uruchomilem TT i dziala bez zarzutu.

*

Offline paulo

• **
  • 246
  • Sprzęt: HTC SENSATION
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 16, 2003, 10:04:24 »
Spróbuj może update softu ze strony Palma.... Ew. AutoDigi z Palmgear.
Ja osobiście nie doznałem nigdy problemu rozkalibrowywującego się ekranu w T|T, ciekawe od czego to zależy, serii, daty produkcji ?
:: paulo :: happy HTC SENSATION user :: GG 1521349 ::

« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 16, 2003, 14:56:27 »
No wlasnie, dwa razy dziennie to na pewno z duzo :). Patcha sciagalem juz dawno ale to byl patch na inny problem, byly takie palmy, ktore zle rysowaly gorne 5mm.

« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 16, 2003, 22:05:56 »
Miałem to samo, szukałem dużo w sieci i wydaje się, że jedynym wyjściem jest Hard Reset... U mnie pomogło

« Odpowiedź #5 dnia: Czerwiec 30, 2003, 12:15:12 »
U mnie niestety nie. Ale znalazlem na palminfocenter opis podobnego problemu. I wyglada na to, ze niektore sie tak psują.

*

Offline WRKQ

• 18
« Odpowiedź #6 dnia: Lipiec 20, 2003, 14:38:10 »
Coś słyszałem, że jedna partia ma błąd, i digitizer (zwłaszcza górne partie ekranu nie działają jak należy). W tym przypadku oddaj do dystrybutora, ma obowiązek wymienić na nowy. Ostrzegam, że sprzedaję informację tak, jak kupiłem.