Czy to oznacza że wyświetlacz jest do wymiany ?

• 4 Odpowiedzi
  • 710 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Styczeń 06, 2003, 15:21:04 »
Witam , mam taki problem . Jestem posiadaczem Palm m105  i zauważyłęm dziwną rzecz , Na ekranie jest jakby taka jaśniejsza plama na środku a co za tym idzie ciemniej jest na brzegach ,tak jakby w ekran był wpisany owal . W czasie gdy ustawie kontrast na jaśniejszy to jest to prawie nie widoczne lecz gdy ustawie kontrast na środek to efekt ten jest dokuczliwy . Czy to oznacza że powinienem wymienić ekran? Czy można zaradzić jakoś temu . A może jakoś bardziej sie wypalił na środku , no sam nie wiem pomóżcie PLZZZ

« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 06, 2003, 16:05:54 »
ja mam nokie 3310 i też mi sie tak stało po dwóch latach użytku i ekranik do wymiany :(

« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 06, 2003, 17:04:10 »
o qrna to kiepsko bo to sprzęt kupiony w Media Markt haha a każdy wie jak tam jest z wymianą lub naprawą sprzętu (bedą ze 3 miechy trzymać mi mojego Palma).. Będzie znowu awantura :P

« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 07, 2003, 10:11:13 »
SPrawdz czy masz gwarancje "modem 2000", jak tak to mozesz prubowac wbijac sie do scientificu (www.scientific.com.pl). JAk amsz to zadzwon do nich i sie dowiedz czy mozesz oddac u nich... bo to ich gwarancja. Ja kiedys tez kupowałem w MM, i dostałem własnie gwarancje scientificu (modem 2000) potem gdy mialem problem uderzylem do nich :) Na stronce masz adres i telefon.

« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 07, 2003, 12:28:58 »
Taaaaa jaka niezła opcja , ja właśnei sie wczoraj załamałem do końca bo nie dość że MM to zobaczyłęm że jeszcze karta gwaranzyjna do podbicia to włąsnie karta od Modem 2000 to sobie pomyślałem że będzie nieźle wszystko pokręcone . MOSKIT dzięki , poprawiłeś mi humor :)  teraz widze jakąś szanse szybszej naprawy