Programy na Palma Vx

• 3 Odpowiedzi
  • 474 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline memek0

• 340
    • ---
Programy na Palma Vx
« dnia: Marzec 28, 2005, 16:54:25 »
Hej
Szukam kilku programów do Palma Vx. Moge oczywiscie sciagac je , instalowac i sprawdzac lecz chcial bym wybrac najlepszy z danego gatunku -prosze o pomoc. Programy koniecznie musza byc darmowe, i dostepne na palma vx.

1) Budzik na Palma Vx - najlepiej taki, ktorego nie trzeba codziennie ustawiac jak w telefonie - super by bylo , gdyby na kazdy dzien mozna bylo ustawic inna godzine budzenia, lub automatyczne wylanczanie na weekendy.
2) Program do przypomnien - kilka razy dziennie w wybranych godzinach mial by przypominac o egzaminach itp
3) Dobry kalkulator naukowy - obecnie korzystam z BezRachner, jest oki, ale moze jest lepszy? Zalezy mi na ciagu wprowadzanych znakow u gory ekranu.
4) Dobry program do notatek - z funkcja draw.
5) Dobry program do hasel - obecnie uzywam KeyRing, jest niezly, ale moze jest lepszy?
6) Jakis program , ktory blokowal by wejscie do innych programow haslem -n.p ksiazka telefoniczna byla by zamknieta haslem, a kalkulator nie.

Bardzo prosze o pomoc.
W tym temacie bede umieszczal inne programy ktorych poszukuje, jesli takowe sie pojawia
Przemek

*

Offline Gemis

• 428
    • Gemis Home Page
  • Sprzęt: były:(Palm III => PalmIIIxe => iPaq3970 =>SPVC550=>HTC Trinity), jest:(iPaq rx3715 and HTC Iolite)
Programy na Palma Vx
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 28, 2005, 18:31:24 »
1) hmm jako budzik to mam po prostu wpisane wydarzenia w kalendarzu. 5 wpisow to naprawde nie duzo :) i po co pamiec zasmiecac
2) tak samo jak wyzej. Po to jest Kalendarz :)
3) Easy Calc. Darmowy a rewelacyjny. poszukaj na googlach. Najlepszy kalkulator na Palma,. Wykresy, macierze itd. Wg mnie Super
4) Hmmm co znaczy dobry. Memo,albo Notes nie wystarczy ??
5) Nie mam pojęcia :)
6) Patrz wyżej

Pozdrawiam :)

*

Offline memek0

• 340
    • ---
Programy na Palma Vx
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 28, 2005, 21:03:38 »
Gdyby ten pier.... kalendarz dzialal k.. jak nalezy, to nie potzrebowal bym budzika ani programu do notetek.
Niby palmy sa proste w obsludze, ale jesli nadal nie bede mogl ustawic budzika to zbije wyswietlacz i wyp.. to g.. za okno :/:/:/
Próbowalem wielu ustawien , i nadal to g.. nie chce dzialac....ustawiam nowa notatke, zaznaczam "alarm", i nie dziala....dzwieki mam ustawione na najglosniejsze, czas i date mam prawidlowa.... WRRRRRRR

*

Offline Gemis

• 428
    • Gemis Home Page
  • Sprzęt: były:(Palm III => PalmIIIxe => iPaq3970 =>SPVC550=>HTC Trinity), jest:(iPaq rx3715 and HTC Iolite)
Programy na Palma Vx
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 28, 2005, 23:41:30 »
Jakoś dziwnie, poszukaj na forum. To MUSI działać, po to, to jest. Nie miałem żadnych problemów z tym na III i IIIxe ( systemy od 3.3 przez 3.5 do 4.1 ) Może hard reset pomoże, albo własnie reinstalka? :) To MUSI działać. Nie instalowałeś żadnych programów typu budzik? jakichś dziwnych co przejmują i kontrolują ustawienia??