Co tu zrobić z fotkami??

• 3 Odpowiedzi
  • 453 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline eadem

• 24
Co tu zrobić z fotkami??
« dnia: Listopad 14, 2006, 00:15:20 »
Do mojego Tungstena T wgrałem program GrxView Lite ver. 1.0.3. do oglądania fotek. Wgrałem ich 6 (największa 1600x1200) ale palm widział i widzi tylko 4:/ Teraz wrzuciłem sobie jeszcze jedno zdjęcie i go nie ma niby na karcie. Co się dzieje? To samo jest gdy są schowane do folderu czy na wierzchu.

*

Offline eadem

• 24
Co tu zrobić z fotkami??
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 14, 2006, 01:31:05 »
Aha, u jeszcze jedno takie pytanie przy okazji. W sumie to oczywiste ale nie mogę tego zrobić żeby działało. Chodzi mi o alarmy w TT - dźwiękowy i wibracyjny. Ustawiłem wszystko na full. I wchodzę do Date Book tak na logikę. Wstawiam obojętnie jakie wydarzenie. Z tym że próbowałem przy opcjach np. 12.20 do 12.40 i 12.20 do 12.20. Bo konkretnej godziny nie da się wstawić tylko system operuje na przedziałach(?). Ale alarmów nie było... Nie wiem, normalnie jakby czegoś brakowało w tej układance.

*

Offline kwieto

• 2785
Co tu zrobić z fotkami??
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 14, 2006, 06:21:17 »
Cytat: "eadem"
Aha, u jeszcze jedno takie pytanie przy okazji. W sumie to oczywiste ale nie mogę tego zrobić żeby działało. Chodzi mi o alarmy w TT - dźwiękowy i wibracyjny. Ustawiłem wszystko na full. I wchodzę do Date Book tak na logikę. Wstawiam obojętnie jakie wydarzenie. Z tym że próbowałem przy opcjach np. 12.20 do 12.40 i 12.20 do 12.20. Bo konkretnej godziny nie da się wstawić tylko system operuje na przedziałach(?). Ale alarmów nie było... Nie wiem, normalnie jakby czegoś brakowało w tej układance.

Ustawianie alarmow to nie to samo co ustawianie zdarzen.
Musisz ustawic alarm w "details" zdarzenia
Ludzie zazdroszczą ci nie tego, że coś zrobiłeś, ale tego że ci się chciało to zrobić.

*

Offline eadem

• 24
Co tu zrobić z fotkami??
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 14, 2006, 13:17:55 »
No właśnie chodzi o to, że ustawiałem w Details Alarm i obok zdarzenia pojawia się budzik. Czyli powinno być ok. Ale dźwięku ani wibracji nie ma...