Sklep BRANDO

• 10 Odpowiedzi
  • 984 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Sklep BRANDO
« dnia: Listopad 25, 2002, 10:31:45 »
Witam.

Jakis czas temu ktos pytal o ten sklep. Otoz informuje, ze zamowilem screen protector to T|T i juz po chyba 10 dniach (lub mniej) go otrzymalem.
Wiec sklep dziala. Nie wiem, czy protector dziala bo moj T|T wyladowal po 20 dniach pracy w naprawie...

Pozdrowienia
Lukasz

Sklep BRANDO
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 25, 2002, 12:11:33 »
co sie stalo z twoim palmem ???
dzis odbieram swojego i juz sie martwie

Sklep BRANDO
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 25, 2002, 13:41:55 »
A z ktorym? ;)

Ten pierwszy (ktorego udalo mi sie wymienic na nowy) - mial zepsuty power-button. Opis usterki byl taki: naciskam Power - wlacza sie palm - puszczam Power - palm natychmiast sie wylacza (czas przyciskania klawisza nie gra roli - od zwyklego klikniecia po kilkusekundowe przyciskanie - przy tym drugim ekranik dodatkowo mrugal, ale to normalne - bo wlaczalo sie lub wylaczalo podswietlenie). Ogolnie bylo zabawnie bo raz spedzilem dobre 2-3 minuty aby go wlaczyc - wtedy przypomnialem sobie o wysuwaniu klapki i to naszczescie pomoglo, ale i tak znajomi troche sie porechotali :)
Drugi palm dzialal na poczatku bardzo dobrze. I to mnie zmylilo - uspili moja czujnosc :)
W skrocie mowiac: cos sie stalo z DIGITIZEREM - rozkaliborowywal sie BARDZO szybko. Bardzo szybko oznacza np. 10 minut grania w Bejewejeld. Przesuniecie dochodzilo przy lewej krawedzi do 1,5 centymetra w porawo, ale malalo wraz ze zblizaniem sie do prawej krawedzi ekranu, gdzie nie bylo prawie roznicy. Soft nie mial wplywu. Jak sie okazalo po doglebnych testach  - po twardym resecie wszystko wygladalo ok. Z poczatku nie zauwazuylem problemu, bo nie mialem jak uzywac palma przez kilka minut (nie chcialem instalowc zadnego softu) - dopiero proba przepisania tekstu (blisko 15min) pokazala, ze cos jest nie tak - po tym tescie, praktycznie niemozliwe bylo zaznaczanie tekstu czy ustawianie pozycji kursora...

To tyle - teraz zobacze jak dziala serwis...

Pozdrowienia
Lukasz Z.

*

Offline MarcinW.

• 716
Sklep BRANDO
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 25, 2002, 15:46:54 »
"Brando" mnie cieszy - ja pytałem kilka dni temu. Czyli tu jest OK. Natomiast w tym tygodniu też miałem odebrać T|T. Ciekawe na czym mój wtopi???

Pozdrowienia Marcin/sq9bbf/Katowice

Sklep BRANDO
« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 25, 2002, 18:07:49 »
Chciałbym kupić w Brando Folie do mojego M515 problem w tym że nie znam angielskiego tolka niemnoga po ruski gawarim :) byłbym wdzięczny gdyby ktoś zechciał zamówić folię w moim imieniu a może można kupić ją gdzieś w polsce ??? proszę o pomoc pozdrawiam palmtopową brać

Sklep BRANDO
« Odpowiedź #5 dnia: Listopad 25, 2002, 18:40:23 »
Musisz mi wyslac tylko numer Twojej karty kredytowej... ;)
ZARTUJE - Nie wysylaj...
Ale to wazne - musisz miec karte kredytowa, zeby cos kupic. Z drugiej strony jest to bardzo latwe wiec musisz tylko sprobowac...

Lukasz

*

Offline MarcinW.

• 716
Sklep BRANDO
« Odpowiedź #6 dnia: Listopad 25, 2002, 20:07:49 »
"quantyzator":: Jeśli nie dysponujesz kartą kredytową to na forum zawsze znajdziesz  kilka osób, które coś w "brando" zamawiają. Ja tak właśnie zamówiłem folię do T|T. Zgadałem się np. z Michałem - jednym z Adminów a on wykorzystał swoje znajomości i zamówił dla nas wszystkich.

Zostaw posta na forum, dogadaj sposób płatności z kimś kto dysponuje kartą kredytową i "odwagą" do złożenia zamówienia i to wszystko.

Pozdrowienia Marcin/sq9bbf/Katowice

Sklep BRANDO
« Odpowiedź #7 dnia: Listopad 25, 2002, 20:32:36 »
Może ktoś byłby tak miły i przy okazji swoich zakupów w Brando zamówiłby dla mnie folie do M515 pokrywam oczywiście wszystkie wydatki i dorzucę coś za fatygę pozdrowienia

Sklep BRANDO
« Odpowiedź #8 dnia: Listopad 26, 2002, 13:22:00 »
ja chce folie do TT !!

Sklep BRANDO
« Odpowiedź #9 dnia: Listopad 26, 2002, 19:55:14 »
Niestety zamówienie zostało wysłane już klika dni temu, Marcin na forum zamieszczał ogłoszenie, czy ktoś nie chce czegoś, ale nikt nie odpisał :( Jak będę coś następnym razem z Brando zamawiał, to dam znać na forum, więc czytajcie! ;)

Sklep BRANDO
« Odpowiedź #10 dnia: Listopad 26, 2002, 20:01:15 »
folia do t|T interesuje mnie od wczoraj ;)