Handspring Visor Neo-czy warto?

• 1 Odpowiedzi
  • 574 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Grudzień 26, 2002, 17:08:00 »
no wlasnie,zastanawiam sie nad zakupem tego modelu (ewentualnie Palm III,IIIc,lub m100/105),ktory byscie doradzili.Jestem zielony jezeli chodzi o palmy (to moj pierwszy raz ;) ).Jezeli chodzi o handspringa to mam pytanie,czy jesli wgram dodatkowe oprogramowanie z np. netu to czy po wyloczeniu palma,lub wyjeciu baterii program ten pozostanie po ponownym wlaczeniu zasilania.I jeszcze jedno slyszalem ze model ten nie posiada mozliwosci upgrejdu sys op. (nie ma pamieci flash) a slyszalem ze mozna taki system uaktualnic uzywajac łatek (pach-y),czy moglibyscie mi to bardziej naswietlic.Dzieki

« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 26, 2002, 20:46:34 »
możesz wgrać oprogramowanie i nie zniknie ono po wyłączeniu palma natomiast na wymianę bateri masz jedną minutę po tym czasie jak podaje producent możesz utracić dane ale nic się nie martw bo masz zawsze kopię zapasową na pcecie wystarczy tylko dokonać synchronizacji możliwość upgradu systemu operacyjnego nie jest taka ważna ja np mam taką możliwość w swoim M515 ale nie mam pojęcia jak się to robi i śmiem twierdzić że jakieś 99 % użytkowników nie ma i nie potrzebuje tego robić jeśli chodzi o łatki to jest taka możliwość i tak właśnie zrobiłem w swoim M100X który wcześniej miałem ale specjalnej różnicy nie zaobserwowałem jeśli chodzi Handspringa to ja osobiście wybrał bym model EDGE można go dostać za około 800zł ale jeśli dołożysz kolejne 700 to możesz mieć treo90 i kolor jeśli masz jeszcze jakieś pytania wal na maila
pozdrowionka