Wysylanie smsów grupowych z outlook 2007 przy uzyciu telefonu

• 3 Odpowiedzi
  • 2342 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline menelski

• 20
  • Sprzęt: HTC TyTNII, HTC HD2
Wysylanie smsów grupowych z outlook 2007 przy uzyciu telefonu
« dnia: Kwiecień 18, 2009, 11:14:40 »
Szukałem na forum jakichs pokrewnych watkow ale nie znalazlem.

Czy jest mozliwosc wyslania z office 2007 grupowych smsow przy uzyciu telefonu komorkowego w windows mobile. Dokladnie chodzi mi o to, ze czasami potrzebuje wyslac smsa do 50 - 100 osob i przeklikiwanie ich za kazdym razem w kreatorze sms na telefonie nie jest wygodne za specjalnie. Dlatego chcialbym na przyklad wybrac liste odbiorcow w outlook, napisac smsa i poszlo...
Wiem, ze jest nakladka na outlooka 2003-2007 ale nie dziala w polsce i tak naprawde to wysyla smsy przez internet. A ja chce konkretnie przez telefon :)

bede wdzieczny za pomoc.

PS a moze jest jakis inny program z ktorego mozna cos takiego zrobic?

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
Odp: Wysylanie smsów grupowych z outlook 2007 przy uzyciu telefonu
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 18, 2009, 11:31:50 »
Z pocketa jest możliwość wysłania smasa o tej samej treści do wielu odbiorców, trzeba ich wpisać bo średniku ";" w polu do.
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G

*

Offline menelski

• 20
  • Sprzęt: HTC TyTNII, HTC HD2
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 18, 2009, 11:43:51 »
A probowales kiedys wyslac takiego smsa do 70-80 odbiorcow? :)

Ja po 40 zaczynam sie gubic kogo juz mam dodanego a kogo nie. A przegladanie tego na palmie nie jest wygodne. Dlatego szukam rozwiazania wygodniejszego.

Wlasnie zrozumialem swoj blad i przyczyne przeniesienia tego watku.

UWAGA: Chodzi mi o wysylanie smsow z outlook 2007 na komputerze przy wykorzystaniu telefonu. Cos tak jak w PC Suit dla nokii.
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 18, 2009, 11:46:38 wysłana przez menelski »

*

Offline biblo

• 3314
  • Forum powinno być jak Media-Markt...
  • Sprzęt: Lumia 925, 730 Dual Sim, iPad mini Retina LTE
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 18, 2009, 15:28:01 »
Możesz do tego wykorzystać Jeyo Mobile Extender for Outlook. Program integruje się z Outlookiem i dodaje zakładkę SMS w Folderze osobistym oraz swój pasek narzędzi w menu. Z tego poziomu możesz zarówno zarządzać SMS-ami (kopiować, przenosić, archiwizować), jak też przeglądać te w telefonie i z poziomu Outlooka wysyłać nowe - zarówno do odbiorców wpisanych ręcznie, jak i tych pobranych z Kontaktów. Jeśli chcesz wysyłać SMS-y do dużej ilości odbiorców, to możesz stworzyć Listę dystrybucyjną i podczas wysyłania SMS-a z niej wybierać adresatów.
Pozdrawiam,
biblo