Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
PDAclub.pl - Forum użytkowników technologii mobilnych
Windows Mobile (Classic, Professional, Standard), Windows Phone 6.x oraz 7/8.x/10
Oprogramowanie PPC
PPC Phone Edition
w e-mailu jak ustawic "usun z serwera"
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
4 Odpowiedzi
2048 Wyświetleń
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
revelare
37
«
dnia:
Sierpień 29, 2010, 09:32:42 »
Witam,
Uzywam do obslugi poczty e-mailowej oryginalnego programu mailowego z Leosia. Niestety, jesli ustawie sobie opcje - sprawdzaj czy sa nowe wiadomosci co godzine, to dostaje ciagle te same wiadomosci mimo ze je skasowalem wczesniej...Jestem przekonany ze problem polega na tym ze kasujac w Leosiu, nie kasuje ich z serwera. I potem sa pobierane ponownie jako nowe wiadomosci. I teraz mam pytanie - czy jest mozliwosc ustawienia gdzies w opcjach "usun z serwera"
pozdrawiam
may
2541
HTC Magic, HTC Sensation
Odp: w e-mailu jak ustawic "usun z serwera"
«
Odpowiedź #1 dnia:
Sierpień 29, 2010, 09:35:31 »
Próbuj przed skasowaniem przeczytać, lub oznaczyć jako przeczytaną, potem dopiero kasuj i synchro.
Po trupach, po trupach...do celu...na Wawelu
maniek9611
148
«
Odpowiedź #2 dnia:
Sierpień 29, 2010, 11:50:03 »
jak wejdziesz w outlooka - menu - narzędzia - opcje - z listy gdzie masz swoje kont oznaczone gwiazdką klikasz na nie - harmonogram wysyłania/odbierania - ustawienia zaawansowane - Podczas usuwania wiadomości wybierz usuń je z serwera
do tego jak kolega wcześniej pisał możesz odznaczać jako przeczytane i wtedy usuwaj
horde
2638
«
Odpowiedź #3 dnia:
Sierpień 29, 2010, 12:38:29 »
Dokladnie tak jak radza koledzy powyzej, przed skasowaniem wystarczy przeczytac wiadomosc lub oznaczyc ja jako.przeczytana, nie trzeba usuwac z serwera, a przy kolejnym sprawdzaniu poczty nie beda juz ponownie pobierane te wiadomomosci.
Makubo
939
Sprzęt:
LG G7 ThinQ
«
Odpowiedź #4 dnia:
Sierpień 30, 2010, 21:29:33 »
Ja od razu usuwam jak widzę, że reklama i drugi raz już nie przychodzi.
W menu zaawansowanym pisze, że po usunięciu znika też na serwerze, natomiast nic nie pisze, że trzeba wiadomość przeczytać itp.
"We are the Borg, resistance is futile!"
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »