stan konta na today

• 33 Odpowiedzi
  • 7063 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline blu84

• **
  • 187
  • Sprzęt: SE Z520i  :mrgreen:,N900, MDA-PRO, Asus P565
Odp: stan konta na today
« Odpowiedź #30 dnia: Marzec 25, 2009, 12:55:46 »
Ja używam tego

http://www.jgui.net/ppstatus/index.html

właśnie ściągnąłem wersje 7-dniową i wypróbowałem. Nawet fajna  rzecz dla osób, które dużo dzwonią i lubią mieć pod kontrolą wydatki, ale jak ktoś do mnie dzwoni to u góry w belce nad zasięgiem sieci pojawia się słuchawka a ja nie słyszę dzwonka  :mysli:.  Mógłby ktoś zainstalować tego caba i napisać czy też tak ma? Ja mam sieć era.

*

Offline piotrkovski

• 694
  • Sprzęt: nokia n łosiem
« Odpowiedź #31 dnia: Marzec 25, 2009, 13:52:42 »
Mi ten programik działa też mam tego triala i się nawet spisuje ale będę szukał jeszcze takiego co odlicza ile mi zostało w pakietach bo hs++ z tego co próbowałem naliczał ile zużyłem chyba że jest jakaś opcja o której nie słyszałem
Racja jest jak d**a, każdy ma swoją.

*

Offline goofy3

• 1530
  • Sprzęt: LG 4X P880, Samsung i600
« Odpowiedź #32 dnia: Marzec 30, 2009, 18:59:10 »
Ppstatus działa elegancko w Orange Mix. Jedyny minus to że wyświetla tylko stan z abo, nie pokazuje środków z zeszłego miesiąca oraz doładowania. Ale program czyta dane z numeru *124*#, a że orange tych danych nie podaje to już nic z tym nie zrobimy...

*

Offline goo9

• 11
  • Sprzęt: HTC Wizard, Samsung D780, Samsung Omnia2
« Odpowiedź #33 dnia: Maj 04, 2009, 13:50:46 »
Używałem PDA Status na Wizardzie w HEYAH i działał bez problemu - wystarczy przepisać w ustawieniach komunikat o stanie konta od operatora. - w oryginale było balans pisane cyrylicą i jakieś oznaczenie z kilku znaczków, wystarczy przepisać komunikat i zamiast kwoty zostawić te kilka znaczków - one właśnie odpowiadały za prawidłowe wyświetlanie stanu konta na pulpicie - można jeszcze zmienić oznaczenie waluty na zł.
PS. Czy ktoś z Was zna podobne rozwiązanie które mogę zastosować w Manila 2D?