0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Chyba nie ma na xda nic nie znalazłem jedyne co by ci mogło się przydać to to:http://handheld.softpedia.com/get/SMS/SMS-Reports-Eraser-Pro-69843.shtml
a do czego ci te raporty potrzebne,,,,,,
Morze tu coś znajdziesz
Cytat: gumpinoga w Luty 14, 2010, 15:47:17a do czego ci te raporty potrzebne,,,,,,do tego żeby zapewne wiedzieć czy wiadomość dotarła.
Cytat: karaskiew w Luty 14, 2010, 18:18:30Cytat: gumpinoga w Luty 14, 2010, 15:47:17a do czego ci te raporty potrzebne,,,,,,do tego żeby zapewne wiedzieć czy wiadomość dotarła.tak,,,czy moze nie poleciala w kosmos,,,,,to bylo dobre i modne za czasow 5110....
Ja używam programu SMSDRFix i mam raport w formie powiadomienia i w dodatku z opisem osoby z książki tel.
Cytat: gumpinoga w Luty 15, 2010, 21:48:24Cytat: karaskiew w Luty 14, 2010, 18:18:30Cytat: gumpinoga w Luty 14, 2010, 15:47:17a do czego ci te raporty potrzebne,,,,,,do tego żeby zapewne wiedzieć czy wiadomość dotarła.tak,,,czy moze nie poleciala w kosmos,,,,,to bylo dobre i modne za czasow 5110....Akurat niektóry mają większe potrzeby niż ty a swoją drogą dziś był u mnie w playu klient z 5110 która żyje do tej pory i podobno trzyma 10 dni bateria wiec nie oczerniaj telefonu który przeżył już wszystkie nowinki techniczne.
Raporty mają jedno bardzo wygodne zastosowanie: jak ktoś jest offline czy poza zasięgiem, to wysyłając mu smsa wiesz, kiedy wraca do życia. Ja często "poluję" na ukrywających się abonentów, i po takim raporcie od razu dzwonię, żeby złapać delikwenta.
Moze ktos napisac co i jak trzeba ustawic zeby dzialal sms raport eraser.I czy w ustawieniach wiadomosci ma byc zaznaczony raport dostarczenia??Pozdro
Cytat: Simeon w Luty 20, 2010, 19:59:27Moze ktos napisac co i jak trzeba ustawic zeby dzialal sms raport eraser.I czy w ustawieniach wiadomosci ma byc zaznaczony raport dostarczenia??PozdroRaporty doreczenia ustawiasz na wlaczone, na moje potrzeby ustawienia programu wygladaja nastepujaco (w wersji 5.0) :-zaznaczone ERASE (po minucie)-zaznaczone "delivery failed" reports-zaznaczone don't play default notify sounds-zaznaczone don't display "message sent" notifyJak do tej pory dziala wysmieniciepozdrawiam