Pytanie o program interwrite

• 8 Odpowiedzi
  • 2736 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline itpr

• 17
Pytanie o program interwrite
« dnia: Listopad 13, 2008, 12:22:30 »
Witam.
Mam od dawna Etena X500+ i podczas pisania smsów czy na gg, ogólnie wszędzie mam problem. Jak pisze małymi literami to po naciśnięciu na przycisk np u góry to jest wtedy duża litera, a ja chce pisać tylko małymi. Można to jakoś wyłączyć?
Dziękuje i pozdrawiam.

*

Offline re_

• 4165
  • Sprzęt: Galaxy S2, Galaxy Tab 10,1", i5800, Nokia E6
Odp: Pytanie o program interwrite
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 13, 2008, 15:09:45 »
najlepiej to wywalic ten program, niepotrzebny zamulacz i tworzyciel problemow...

*

Offline OleYek

• [Pyrlandia] [GMzP]
  • 18341
    • http://www.oleyek.com
  • Sprzęt: iPhone 16 Pro, iPad Pro, Apple Watch
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 13, 2008, 18:25:55 »
Dokladnie, wszystkie spolszczenia to porazka. Mozesz jeszcze pobawic sie ustawieniami klawiatury ekranowej.
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.

*

Offline rymi

• 636
  • Sprzęt: HTC Touch Diamond 2 [WM6.1 Polish]
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 14, 2008, 10:11:01 »
Ja to nie wiem, ale wy sie chyba za bardzo czepiacie tych polskich nakładek ;-)

U mnie na HTC Elfin wszystko ładnie działa.

Ale może ja jestem stronniczy, bo nigdy nie używałem pocketów bez nakładek polskich [lubię jak urządzenia komunikują się w moim ojczystym języku]. W HP iPAQ hw6515 miałem Marchevke 2.0, a teraz na HTC Elficie mam właśnie InterWrite.

Jak pisze małymi literami to po naciśnięciu na przycisk np u góry to jest wtedy duża litera, a ja chce pisać tylko małymi. Można to jakoś wyłączyć?

W ustawieniach programu sprawdz zakładki Gesty [tu jest W góre, które właśnie zmienia na wielką litere] oraz Klawiatura pełno ekranowa [i tutaj Początek zdania wielką literą].
HTC Touch Diamond 2 - WM6.1 Polish [ehh znowu tyle gram :/ - 120g] MicroSDHC 16GB SanDisk + Compaq iPAQ H3970 MMC 512MB Transcend

« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 14, 2008, 12:31:07 »
Czepiają sie bo zazdroszczą ze nie mają po polsku :) .... Zartuje :) . Akurat Interwrite jest spoko , po wyłaczeniu kiedys z ciekawosci tego oprogramowania wszystko sie rozsypało. Nie moglem wejsc w ustawienia , w programy itp. Nie chodzi o to ze nie znam jezka angielskiego, po prostu przestaly dzialac te opcje . A po 2 wcale nie zauwazylem szybszej pracy  urzadzenia (pisze stronniczo a tej szybkosci)...

*

Offline re_

• 4165
« Odpowiedź #5 dnia: Listopad 14, 2008, 12:35:48 »
wylaczyles i sie posypalo... tak dziala dobry program?

*

Offline itpr

• 17
« Odpowiedź #6 dnia: Listopad 14, 2008, 14:32:52 »
Wielkie dzięki "rymi" jesteś wielki!! Odznaczyłem i nie ma problemu.
Wracając do tego programu to oryginalnie mam wersje polską wgraną do Etenka i jestem z niego bardzo zadowolony a teraz jeszcze bardziej:-)
Pozdrawiam:)

« Odpowiedź #7 dnia: Listopad 14, 2008, 16:25:34 »
wylaczyles i sie posypalo... tak dziala dobry program?

OK, pod tym wzgledem masz racje, nie powinno sie posypać  ale mi chodzi o pobór paimeci, wydaje mi sie ze 14 kb w tle to nie wiele, a ROM jest prawie caly spolszczony...
Zwłaszcza ze z nawigacji czasem korzysta moja rodzinka i nie wszyscy znają angielski...

*

Offline re_

• 4165
« Odpowiedź #8 dnia: Listopad 14, 2008, 17:13:24 »
mi na 3 maszynach mulilo. a system po angielsku jest banalny wiec sobie odpuscilem, nawet ojcu odinstalowalem ten syf.