Przekierowanie Sms?

• 0 Odpowiedzi
  • 3082 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Przekierowanie Sms?
« dnia: Luty 16, 2009, 01:12:21 »

Witam,

Mam dwa numery telefonu (sluzbowy i prywatny) i dla obu mam palmtopy... HTC prophet i Samsung Omnia.
Po przesiadce na Omnie wykorzystywalem z przyzwyczajenia propheta, ale coraz mniej widze, ze jest mi potrzebny, bo udalo mi sie nareszcie Omnie skonfigurowac w sposob ktory mnie zadowala. No ale niestety do omni nie wsadze dwoch kart, a noszenie dwoch palmow coraz badziej mi przeszkadza i coraz czesciej sie zdarza ze Prophet laduje w plecaku i nie zauwarzam przychodzacych rozmow i smsow.

Nie zalezy mi jakos szczegolnie na oszczednosci minut, wiec rozmowy moge w prosty sposob przekierowac, ale dalej pozostaje kwestia smsow.

Dlatego chcialem sie zapytac jakie znacie programiki, ktore moglyby je przekierowywac z prophet'a na Omnie. Tak sobie pomyslalem.

Poniewaz mam na obu kartach bardzo tani net i w zasadzie oba fony sa non-stop online, to pomyslalem sobie, ze idealnym rozwiazaniem byloby gdyby przez internet Prophet informowal mnie na Omni, ze dostalem wiadomosc lub ze ktos dzwoni ... Jednak jezeli za duzo wymagam zadowole sie zwyklym przekierowywaniem.