zamiast outlooka

• 2 Odpowiedzi
  • 1339 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zamiast outlooka
« dnia: Marzec 06, 2009, 18:47:09 »
Witam Wszystkich.
Poszukuję dobrego programu pod Windows Vistę zamiast Outlooka (może być nawet płatny). Jakoś mi nie leży zabawa z Oulookiem, poza tym nie można obsługiwać SMS'ów. Doraźnie mam zainstalowany Mobile Express, ale to nie to. Znalazłem takie coś jak Dashwire, ale chciałbym obsługiwać mojego pocketa offline, jakoś nie mam zaufania do przechowywania swoich danych na serwerach za pomocą sieci. Kiedyś miałem SE i ideałem był My Phone Explorer.  Prosty i elegancki. Może ktoś ma jakiąś wiedzę na ten temat. Będę wdzięczny.

*

Offline analfabeta

• **
  • 130
  • Sprzęt: spv m5000
Odp: zamiast outlooka
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 06, 2009, 19:04:56 »
spróbuj jeyo mobile extender for outlook, trial w  sieci :ok:

Odp: zamiast outlooka
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 26, 2009, 15:58:33 »
Dzięki, jakoś działa. A ja znalazłem coś takiego: http://mobiledit.com/me_overview.asp.
Generalnie jest nawet więcej niż chciałem, ale niestety na razie nie ma supportu dla mojego Touch 3G i działają tylko ogólne funkcje, albo dziłają nieprawidłowo. Zobaczymy czy to będą rozwijać.

Połączone: Marzec 03, 2010, 17:04:42
Witam Wszystkich zainteresowanych.
Możana chyba zamknąć temat. Znalazłem, cudo nazywa się Xilisoft Mobile Phone Manager. Jest za free i działa, tak jak chciałem. Nie potrzeba Outlooka żeby archiwizować wszystko do PC-ta i zarządzać telefonem z poziomu Windowsa.
Brakuje tylko możliwości wysyłania sms-ów z komputera, no ale nie można mieć wszystkiego.
Pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: Marzec 03, 2010, 17:04:42 wysłana przez revanmj »