YouTube

• 4 Odpowiedzi
  • 844 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

YouTube
« dnia: Luty 11, 2010, 21:50:42 »
Prośba o pomoc. Jestem od niedawna użytkownikiem Diamonda (z sieci Orange ze zmienionym TouchFLO na oryginalny).  Mam nieaktywny skrót YouTube. Wyświetla się napis: Nie można otworzyć pliku "youtube"... spróbuj ponownie go zainstalować lub przywrócić ten plik. Nie mogę go odszukać, prawdopodobnie nie jest zainstalowany. Skąd i czy mogę go pobrać ? Przepraszam za ewentualne niedoskonałości w przekazie ale w sprawie staram się dopiero zdobywać podstawowe umiejętnosci.

*

Offline revanmj

• 3203
  • PW to nie support.
    • revanmj's home place
  • Sprzęt: Galaxy Nexus, Desire Z, iPad, iPod touch
Odp: YouTube
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 12, 2010, 09:03:38 »
Możesz pobrać oficjalnego klienta. Wystarczy wejść na Diamondzie na stronę Google'a, kliknąć na link u góry "Więcej" i wybrać YouTube. Ewentualnie jakbyś bardzo chciał tego od HTC możesz poszukać gdzieś na xda-developers pliku CAB.
Galaxy Nexus: Shiny ROM 4.4.4
iPad Air: iOS 7.1 | iPod touch 4: iOS 6.1 JB
Lumia 520: Windows Phone 8.1 Update 1
Google+

« Odpowiedź #2 dnia: Luty 12, 2010, 19:06:00 »
Dziękuję za wskazówki. Problem jednak w tym, że po pierwsze na "xda-developers" jest kilka programów z nazwą YouTube i nie wiem który wybrać a po drugie, chciałbym wchodzić do niego skrótem z ikonką "YouTube" o którym pisałem, widniąjacym w moim telefonie w zakładce Internet. Zapewne nie będzie to możliwe z wykorzystaniem Googlea. Pozdrawiam !

*

Offline revanmj

• 3203
  • PW to nie support.
    • revanmj's home place
  • Sprzęt: Galaxy Nexus, Desire Z, iPad, iPod touch
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 12, 2010, 19:22:56 »
Skoro masz oryginalne TouchFLO to najprędzej zadziała program z oryginalnego ROMu do Diamonda, więc takiego musisz szukać.
Galaxy Nexus: Shiny ROM 4.4.4
iPad Air: iOS 7.1 | iPod touch 4: iOS 6.1 JB
Lumia 520: Windows Phone 8.1 Update 1
Google+

« Odpowiedź #4 dnia: Luty 14, 2010, 10:34:04 »
Podejrzewałem że powinienem czegoś takiego poszukać, ale nawet gdybym ROOM taki odnalazł nie wiedziałbym jakiego pliku (nazwa) szukać a pewno i nie umiałbym go wyodrębnić. Trudno, zatem będę musiał zadowolić się stanem jak dotychczas. Dzb.