Witam....ale sobie narobiłem. Zrobiłem tak jak podpowiedział mi kolega....skopiowałem plik exe do windows autostart i po resecie cały system mi się zawiesił.....pokazał się komunikat takiej treści : " nie można otworzyć pliku "VoiceCommander". Albo nie został on podpisany przy użyciu zaufanego certyfikatu, albo nie można znaleźć jednego z jego składników. Jeśli problem występuje nadal.......itd" Miałem problem z uruchomieniem telefonu - nie mogłem wpisac kodu PIN...i kiedy wchodziłem w eksplorator plików ......nie było możn otworzyć żadnego katalogu. Dopiero po którymś z kolei resecie..udało mi się wpisać PIN. Jaki był tego powód?. Program ten jest na karcie pamięci i z tej karty go uruchamiam - działa doskonale...ale jak zrobić, aby można by było uruchomić go z pulpitu ( skrót na ekranie ). Teraz aby go uruchomić muszę wchodzić w eksplorera i dopiero uruchomić wciskając "Voice Commander exe." Możliwe, ze program jest źle zainstalowany...czy ktoś ma ten program zainstalowany?..i jak sobie poradził z tym problemem - uruchamiania go.