Gsplayer i AAC

• 3 Odpowiedzi
  • 604 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Lakor

• 13
  • Sprzęt: Hp Ipaq RX3715, Samsung i600
Gsplayer i AAC
« dnia: Luty 23, 2009, 21:04:05 »
Witam,
czy ktoś wie, w jakis sposób zainstalować POPRAWNIE wtyczkę aac do Gsplayera? Walczę od kilku godzin i nie mam pomysłu. Instaluje caba, niby ta wtyczka jest zainstalowana w systemie, ale program jej nie widzi. Wtyczka i program są świeże ze strony producenta. PDA to ipaq rx3715. Ktoś się spotkał z takim problemem już? Dodam tylko, że aac jest wymagane. Mam piękną playlistę .pls (pda z racji wieku ma zostać stacjonarnym radiem internetowym), w której mam zapisane wszystkie ulubione radia. Próbowałem z Mortplayerem i też nie chciał korzystać z tej wtyczki. Proszę o pomoc, bo za chwilę ipaq poleci lotem parabolicznym przez okno ;)

*

Offline re_

• 4165
  • Sprzęt: Galaxy S2, Galaxy Tab 10,1", i5800, Nokia E6
Odp: Gsplayer i AAC
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 23, 2009, 21:57:22 »
cabinstal i sprobuj zainstalowac te wtyczke w katalogu gsplayera. BTW swietny player, moj ulubiony :)

*

Offline Lakor

• 13
  • Sprzęt: Hp Ipaq RX3715, Samsung i600
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 24, 2009, 15:38:53 »
wtyczka sama sie instaluje w katalogu gsplayera. jednak nie działa dalej. nie mam juz pomysłu. niestety RMF nadaje w AAC lub AAC+, nie chcę rezygnować z tej stacji, bo ma najlepsze wiadomości w kraju. :(
Znacie jakis mądrzejszy program, który poradzi sobie z ogg, aac, mp3 i pls? Bo powoli mam juz dosyć grzebania w pokecie.
« Ostatnia zmiana: Luty 24, 2009, 15:42:12 wysłana przez Lakor »

*

Offline Konrad Radwan

• 2583
  • LIONEL HUTZ!
  • Sprzęt: Sony Xperia Z3, Sony Smartwatch 3
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 24, 2009, 15:43:36 »
Od Siebie polecam Pocket Player.
Oraz TCPMP.