Windows Mobile 6.0/6.1 - nagrywanie filmów w tle z prędkością ~ 1klatka/sek

• 3 Odpowiedzi
  • 1360 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline grzemach

• 269
    • Info Enterprise
  • Sprzęt: HTC TyTN II
Witam,
Mam HTC TyTN II z WM 6.1, PDA wykorzystywany jako nawigacja, stąd też często jest na przedniej szybie. Ostatnio naszła mnie myśl, aby nagrywać co się dzieje na drodze stąd wymagania aby było ~1-2 klatki/sek, bez dźwięku. Ale nie mam pojęcia co za program (i jak w ogóle go znaleźć) mógłbym do tego wykorzystać. Ważną rzeczą jest aby działał on sobie w tle, nie pokazywał się na nawigacji...

*

Offline vonski

• a.k.a. borubar
  • 7226
  • Free bootloaders!
  • Sprzęt: OnePlus X, Galaxy S6, Xperia Z3 Tablet
Odp: Windows Mobile 6.0/6.1 - nagrywanie filmów w tle z prędkością ~ 1klatka/sek
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 06, 2009, 09:20:06 »
Kiedyś znalazłem jakąś aplikację robiącą kamerkę internetową z PPC i tam była możliwość ustawienia ilości kl/sek. Ale nie pamiętam, czy dało się nagrywać, czy tylko przesyłać.
Natomiast boję się, że akurat taki Kaiser nie poradzi sobie z obsługą kamery i nawigacji w tym samym czasie. Nie na tym procku...

*

Offline grzemach

• 269
    • Info Enterprise
  • Sprzęt: HTC TyTN II
Odp: Windows Mobile 6.0/6.1 - nagrywanie filmów w tle z prędkością ~ 1klatka/sek
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 06, 2009, 14:31:42 »
szczerze mówiąc dopuszczam taką możliwość, mimo to jestem skory przetestować takie działanie, być może przy wyznaczaniu trasy/szukaniu alternatywy będzie działał wolno, a być może będzie ok. Jednak aby się tego dowiedzieć trzeba to sprawdzić, stąd ten temat :)

*

Offline Khil

• **
  • 166
  • Starszy Pompowniczy
  • Sprzęt: X50v, x51v, TG01
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 13, 2009, 04:00:20 »
A ktos moze spotkal soft, z ktorego mozna zrobic kamere z przesylaniem obrazu przez 3g/Wi-Fi/BT? A do tego najlepiej, gdyby mozna bylo zainstalowac na czyims telefone niezauwazenie... :D

I'm 12 and what's this?