nom... ale powiem ci, ze po dogłębnym looknięciu w reg widzę potężny potencjał, z zmianą driverów włącznie... zastanawiam się , czy to jest tak, że pocket po prostu wymaga mocnego zagrzebania w sysie, by być szybszym, bo twórcy nie wnikali, natenczas myslę o podmianie touch drivera, coby się pozbyć tych cholernych opóźnień przy naciśniętym ekranie...pytanie na co...
co do today.. u mnie jakoś nie traci stabilności, moze być, że w wm05 jest to powiązane z softkeyami..;/...sam nie wiem.. natomiast gui zyskało sporego kopa, to widać na tych biednych 300 mhz...
pozdro, grzebię dalej..
co do WAD standalone( wiesz o co chodzi..) + pAge, przy 3 tabach o wielkości 240x294 mam 10 mb storage i 41 mb program mb free

przy idealnej funkcjonalności, w razie czego można wymusić do 46 mega, zamiarem jest osiagnięcie 50 mb free max przy całkowitej funkcjonalności i kilku wtykach today; da radę, jeśli znów przeniosę pAge na kartę.

i zrobię kilka zmian...
muszę też przetestować buforowanie karty, te wpisy nęcą...
btw, nie warto używać najnowszej wersji WAD standalone, ten starszy jest wystarczający, i nie muli tak, oraz zajmuje mniej ramu, a pAge i tak śmiga. no i najśmieszniejsze - po wrzuceniu pAge W WAD zyskałem przewijanie dpadem tabów pAge, to jest niesamowite po prostu:)

.
update:
zapominiałem, polecam sprawdzić program oxios memory, potrafi uwolnić sporo ramu...